- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
@matthew@
őstag
válasz
imotep03 #4958 üzenetére
Vedd le és használd úgy
Én fólia nélkül használom és soha nem törölgetem mert nagyon jó a zsíros kijelzőt tapicskolni
fóli sztem felesleges, max akkor kell ha cipelészed magaddal, de akkor is ha van rajta egy Smart Cover vagy vmi kijelzőt borító dolog, ami belül puha, akkor is felesleges.
-
@matthew@
őstag
AppZapp HD Pro most ingyért van, push értesítést is használ ha egy App árcsökkenést mutat, vki használja, vagy hasznalta már?
-
@matthew@
őstag
Én jártam már úgy edigital készletjelzéssel h árkádban megnéztem a MediaMarkt-ban neten h hol van raktáron iPad, írta h mindenhol van Pesten, így rohantam át Sugárba (ez kb 5 perc) és kivárom a sorom, majd közli a faszi h egyik boltjukban sincs, még foglalva sem, központban sem, és legjobb esetben 1 hét a beszerzés, és látta ő is a neten amikor felment a saját weblapjukra h tényleg írnak mindnehová iPad 4-et
-
@matthew@
őstag
válasz
Ragnar95 #4886 üzenetére
Köszi, megvan, utazásnál jó lesz
JB nem kell, mert elvagyok így is vele. Még 2 kérdés: mivel kehet hard resetet csinálni? (Nem a restore-ra gondolok, hanem a home+power button nyomásával elérhető dologra, azt h lehet csinálni?)
Illetve Apple Earpods fülhallgatóról mik a vélemények? Ismerősét próbáltam, rendes hangzása van, de nem tudom mennyivel rontja jobban a fület egy sima füleshez képest -
@matthew@
őstag
Miért tölti le automatikusan ha iTunesre dugom az iPadet a frissítést? Amikor feldobta rányomtam h kérdezze később, majd most ha bemegyek beállítások részhez már csak az van h Telepítés vmit nem lehet átállítani h ne töltse le automatikusan? Csak mert így foglalja a helyet
(igaz nem sokat de sok kicsi sokra megy)
-
@matthew@
őstag
válasz
szőröscica #4856 üzenetére
Akkor ugyan az van Neked is mint nekem
bőven elég mindenre
-
@matthew@
őstag
válasz
szőröscica #4853 üzenetére
Ahogy HardRic kolléga is írta, azzal a módszerrel nagyon könnyű dolgod van, sztem gyorsabb mint gépen pötyögni, legalább is nekem
Milyen verziót vettél? -
@matthew@
őstag
válasz
szőröscica #4850 üzenetére
Használd egészséggel
életed legjobb döntési egyike volt, ezt nem lehet megbánni
-
@matthew@
őstag
válasz
sunahunter #4838 üzenetére
Köszi a felvilágosítást, ez mindig is érdekelt mert nem volt világos
-
@matthew@
őstag
-
@matthew@
őstag
Az iPad (4) WiFi-s verziójában van GPS egység? Tehát ha leszedek rá egy offline map-ot akkor tudom használni?
-
@matthew@
őstag
válasz
Tibee86 #4821 üzenetére
Akkor viszont megéri várnod, ha 32GB-s verziót vennél mert akkor a 4-es 32GB-t sztem megkapnád 10k-val olcsóbban ami azért jó, de akár még többet is eshet az ára. Az iPhone meg a szolgáltatóknál esik nagyot, az iPad-nál ez nem nagyon játszik sajna, így ezért nem zuhan akkorát sztem, de így mindenképp érdemes várnod, ha már eddig bírtad
-
@matthew@
őstag
válasz
Tibee86 #4819 üzenetére
Azon az áron azért nem nagyon lesz, eleinte végképp nem, max a 4-est kapod meg olcsóbban olyan 110 környékén 16GB WiFi terméket, de lehet annyit sem fog hirtelen esni, a 3-as és 4-es közt is csak 10k volt amikor én vettem 1,5 hónapja és akkor már igen rég kint volt a 4, szóval max azért érdemes várni h olcsóbb legye a 4, vagy 5-öt venni mert az újabb, bár nem tudom h mivel fog többet tudni, mert nem sok dolgot lehet/kell javítani sztem
-
@matthew@
őstag
-
@matthew@
őstag
válasz
sunahunter #4788 üzenetére
Kipróbálom, köszi
-
@matthew@
őstag
Polaris Office $12.99 helyett most csak $3.99 ha vkit érdekel. Amúgy vki használja ezt? Vagy melyik a legjobb alkalmazás .doc(x) és egyéb MS file-ok szerkesztésére? Ismerős a Pages-t ajánlotta, az tényleg a legjobb megoldás lehet, jól szerkeszthetőek vele a doksik (persze tudom nem úgy mint PC-n de iPad szinten értve)
-
@matthew@
őstag
válasz
pescara #4784 üzenetére
Régi készülékeknél, de leginkább iPhone esetén volt rá precedens az iPhone 4 és az előtti modelleknél, azóta változtattak a dolgokon vmit és sokkal kellemesebb is lett, illetve nem megy be a kosz a gomb alá, ami miatt elromlott, de igaz itt sem a sok használat volt a hiba okozója, hanem a por.
-
@matthew@
őstag
Van vmi App amivel tudok TV adást nézni iPad-en vagy vmi megoldás rá? Pl National, Discovery, vagy azoknak a saját appja képes arra h itthoni adást nézhessek?
-
@matthew@
őstag
válasz
zsozsi67 #4766 üzenetére
A futó alkalmazásokat 4 vagy 5 ujj simításával tudod előhozni, mégpedig a kijelző aljától felfelé történő mozdulattal.
tomi5244: tegnap én is kimentem vele, bár árnyékosabb helyen voltam, és ott kellett a fél fényerő, teli napon még nem voltam, de nem hiszem h bajok lennének, mert bent kiégeti a szemem full fényerőn
csak ez rosszabb hatással lesz az üzemidőre sajnos, ezért jobb max a borús télies időszak mert tovább tudom használni az iPad-et, más előnyét nem látom annak az évszaknak
-
@matthew@
őstag
Én is ezért furcsálltam a külső HDD-s megoldást, de az tényleg jó megoldás h külső tápos a HDD, akkor semmi áramfelvétel nincs ami jó, csak nem olyan a HDD-m
újat meg nem vennék ezért, bár a Seagate-nek van egy jó 5lete: [link] csak ez is abból állna h új HDD-t venni, és nem is kevés pénzért, mert kb. 60k-nál kezdődik.
-
@matthew@
őstag
Kinti ismerőssel megoldanám
Meg szerintem 1 idő után szállingózik majd EU irányába is.Ragnar95: külső HDD szerintem nagyobb árammennyiséget vesz fel, mint egy pendrive, vagy nem igaz?
Az én külső merevlemezemnek ezek a tulajdonaságai:
Felpörgési áramfelvétel 900mA
Teljesítmény (pozicionálás) 1,9W
Teljesítmény (pihenő üzemmód) 0,8W
Teljesítmény (készenlét) 0,2W
Ezzel is elboldogulna az iPad, illetve olyan esetben tudok róla filmet nézni, vagy az is csak képeket tud szinkronizálni? -
@matthew@
őstag
válasz
justaview #4743 üzenetére
Azt tudom h ezt elfogadja, de én alternatívákra mondtam h nem működik, csak az amit Te linkeltél, meg a Cloud dolog, a többire értettem azt h necces a dolog, bár nekem a Cloud dolog jobban tetszik, ott nincs olyan h nem működik vmiért és egész jó aksi van benne, Technical Specifications fülnél írják 2600mAh Rechargeable 18650 Li-Ion Battery, bár nem tudom h egy külső HDD-t meddig látna el árammal ez az aksi
-
@matthew@
őstag
válasz
V.Stryker #4741 üzenetére
Nem nagyon, mert átalakítókkal már sokan próbálkoztak, sok videó van YouTube-on, de az a gond h sok pendrive túl nagy "áramfelvételt" csinál és az iPadnak ez nem tetszi,, így nem is oldható meg, de van olyan is ahol meg működik, bár mindegyik esetben Jailbreak kellett hozzá, ha jól tudom, szóval az a módszer elég zsákbamacska, igazából az általam linkelt WiFi-n stream-elős USB megoldás lehet érdekes, abba még külső HDD-t is lehet csatlakoztatni.
-
@matthew@
őstag
válasz
justaview #4739 üzenetére
Customer Reviews
It still cannot work in os6!!!by Ymdoctor
After download new version, it still cannot work in ios6! Pleaser manage this problemBár azt nem látom h a 2.0.2-re érti-e a new version-t vagy még az előtte lévőre, met dátumok nincsenek az összehasonlításhoz.
-
@matthew@
őstag
Kerestem most, és most találtam 1 hírt h a kínaiak feltörték a Lightning csati chiprendszerét, így ők is elkezdtek terjeszteni, persze gagyit nem vennék, nehogy leégjen a kütyü, de így talán megindulnak az olcsóbb szerkezetek, bár találtam egy ígéretes versenyzőt: pont ilyen kellene, bár itthon nem hiszem h elérhető lesz
justaview: Még megfontolom h kell-e egyáltalán, de itt a felhasználói értékelésnél azt írták h iOS 6-al még mindig nem működik, a szoftver,ami kell hozzá De szerintem el leszek a 16GB-n jó darabig, mert most is van még 9 GB szabad helyem, Real Racing 2 HD, Real Racing 3 foglal a legtöbbet, de ha utazásnál pl kell a a tárhely csak letörlöm őket, majd később mennek vissza, mentés úgyis megmarad Game Center miatt, de mint lehetőség jó megoldás lehet, végképp új gép vásárlásánál mert lehet olcsóbban jön ki így mint nagyobb belső memóriával, persze "szép" is
MÁS: használ valaki TeamViewer progit? Én feltettem, de az a gondom h az iPad-en tök jó a mérte de PC-n átteszi 800x600-ra a felbontást és miután kilépek a TeamViewer-ből összekuszálja az ikonokat, meg hogy lehet rendesen leállítani a progit, h kilépjen,van vmi ujjmozdulat rá, vagy csak be kell zárnom?
-
@matthew@
őstag
válasz
justaview #4731 üzenetére
Itt egy részletes leírás van róla, az oldal alján pedig a formátumok, köszi az átalakítósat, már csak az a kérdés h mivel járnék jobban ha Hollandiába vagy itthonra rendelném mert rokonokon keresztül megoldható lenne és áfa szerintem tudom mi lenne jobb
Bár még elvagyok 16GB-n és nem ismerem a határait a kütyünek, h mennyire megbízható, hazsnálható ténylegesen, vki nem akarja kipróbálni
Még ez kell hozzá: iTunes apperdoke: hol lehet venni hozzá, linket tudnál küldeni? iPhone 5-jöz találtam, de nekem iPad 4-hez kéne, olyat Apple oldalán nem látok
-
@matthew@
őstag
válasz
justaview #4729 üzenetére
Ez is jól néz ki, és így akármekkora Pendrive mehet bele, bár kérdéses h meddig bírja szuflával
-
@matthew@
őstag
válasz
justaview #4729 üzenetére
Ez jól néz ki és az ára is elmegy, de így is meggondolandó, az Apple-el most csak az a gond h okéh átálltunk a Lightning csatlakozóra, de ahhoz kellene is pár kiegészítő, mert a választék elég gyér, pl dokkoló sincs még hozzá, meg egyebek, így kissé hátrányos ez a helyzet
MÁS: használ valaki TeamViewer progit? Én feltettem, de az a gondom h az iPad-en tök jó a mérte de PC-n átteszi 800x600-ra a felbontást és miután kilépek a TeamViewer-ből összekuszálja az ikonokat, meg hogy lehet rendesen leállítani a progit, h kilépjen,van vmi ujjmozdulat rá, vagy csak be kell zárnom?
-
@matthew@
őstag
válasz
daneel92 #4722 üzenetére
Én is mindig nyerek csak nem akartam írni, nehogy oltsanak itt miatta, de akkor úgy néz ki azok tényleg ilyen autobotok vagy mik
meg ami még fura h egyáltalán nem kell várni h egy futam elkezdődjön, szóval mindig van épp 15 ember és épp tudunk indulni, de akkor lehet tényleg csak felhasználják a neveket, pedig sztem a régebbi verziónak nagyobb élménye volt, így fura h kicsikinai nez rám
Blaise: nem sok emberrel találkozok aki elolvassa az ilyen dolgokat, inkább csak játszani akar, meg türelem sincs, mint az én esetemben is
-
@matthew@
őstag
Most lehet én vagyok retardált, de a Real Racing 3-ban ténylegesen multiban nyomom végig? Vagy egyáltalán van rajta? Mert amikor versenyzek akkor olyan mintha mindnekinek GameCenteres neve lenne ott, vagy vmi teljesen más mint alapól meg mindeféle képük is van, ez mitől lehet? Ez most tényleg multi és ha igen, van single része?
-
@matthew@
őstag
Real Racing 3 ingyért van, ha valakit érdekel, gondoltam szólok.
Amúgy a 6.1,2-vel lévő gondom, vagyis a gyorsabb merülés elmulni látszik, egy full merítés, feltöltés után most jól működik, 78%-on vagyok 6 óra használattal
-
@matthew@
őstag
AppStoreon van gmail app,az jobb mint az alap Mail? Csak mert szeretnék mellékletet csatolni, de közvetlen nem tudok csak ha megnyitom azt amit küldenék, ezt csak így tudom megoldani?
-
@matthew@
őstag
Jó de ezért volt neke fura h kis használat után csak úgy pörgött lefelé, 5 perc alatt 7-8% ami sztem sok végképp ha mindig ugyan annyin van a fényerőm, ami nem egy magas érték. Mind1 akkor feltöltöm estére, rádugom töltőre, meddig merítsem le? Most 24-en van, max 20-ig érdemes/szabad?
-
@matthew@
őstag
Igazából nem is olyan mintha gyorsabban merülne, csak van 1-1 olyan %, ahol sokáig időzik, pl tegnap este eltettem 41-el, ma hazajöttem nyomkodtam, sokáig annyi is marad majd kihagyta a 40-et és 39-re ugrott egyből, e miatt tűnik úgy, lehet vmiért elcsúszott az aksi kijelzés, lehetséges ez? Ha pl feltöltö, teljesen akkor lehet beáll jól, mert 6.1.2 frissítés óta nem volt még feltöltve, lehet kell neki egy full töltés h beálljon?
-
@matthew@
őstag
válasz
jozsi252 #4667 üzenetére
Az lehet
csak maga a tudat lehet fura h nem egy vadi új készülék, de mondjuk iPad 4 nincs olyan régóta így még lehet újat kapok
Még holnap tesztelgetem, és akkor lehet kedden visszaviszem.
Amúgy frissítésnél lehet kell utána egy teljes feltöltés h kicsit "beskálázódjon" az aksi meg restore után? Lehet csak várnom kéne kicsit mert mind2 volt
-
@matthew@
őstag
Van itt vkinek is tapasztalata refurbished darabbal, merjem szervizbe vinni az iPad-em?
-
@matthew@
őstag
válasz
gyantaszuz #4664 üzenetére
Beszéltem iStyle szervizzel, azt mondta a csaj h vigyem be bevizsgálják a dolgokat, de downgradelni ők sem tudnak, de azt mondta lehet cserélni kell. Még próbálgatom h milyen a tapasztalat és jövőhéten lehet beviszem. Amúgy ha kicserélik, a másik készülék ha minden igaz egy más által már használt lesz, miket cserélnek ki rajta olyankor, illetve mennyire megbízható az eljárás? A gari arra újból indul?
-
@matthew@
őstag
válasz
gyantaszuz #4647 üzenetére
Akkor megnyugodtam, csak a frissítés után percenként merült 1%-ot ugyan ilyen fényerőn, ami sok, de a restore megoldotta és low memory sem volt, pedig az összes appot megnyitottam és nem zártam be őket teljesen, hanem csak kiléptem belőlük, így 1-2 még használja a RAM-ot vmilyen szinten és a térképet nyomogattam közben 3D-ben és semmi fagyás nem volt eddig szerencsére
-
@matthew@
őstag
válasz
gyantaszuz #4643 üzenetére
Nekem a 4-es verzióm van WiFi kivitel, a 100%-ról nekem is 1 óra alatt merült le reggel, mert pont ma vettem le, majd olyan 98%-nál feltettem a frissítést és akkor olyan érzés volt mintha begyorsult volna. Bár ahogy visszagondolok eddig nekem mindig 14-16 óra használat lett a vége és 10%-ig merítettem így kb. addig el voltam vele, de utánaszámoltam és mostani merüléssel is kijöhet az , mert elég sokat hallgatok rajta zenét, lezárt kijelző mellett és az is számít a használatnál, így most is reális nálam a szokásos idő, de majd meglátom. Most 10 percenként megy le 1%-ot és úgy emlékszem eddig is ilyen volt, low memory pedig most a restore óta nem jött elő, úgy tűnik megoldotta a restore, de még próbálgatom pár napig, és csak utána állítom vissza a dolgaimat
Amúgy az időket összevetve kb. jól álok mert nekem olyan 4 órát ment (annyit volt aktívan használva) az iPad és az alatt merült le 80%-ra
-
@matthew@
őstag
válasz
pescara #4640 üzenetére
Még nem tudom, majd kiderül hogy alakul, lehet másnál meg teljesen jó, bár sok rossz véleményt írtak neten iPhone-al kapcsolatban h rontott az üzemidőn vagy épp nem javított, de meglátjuk egyenlőre nem akarom elkiabálni, majd meglátjuk, de holnap mindenképpen írom az észrevételt a dologgal kapcsolatban
-
@matthew@
őstag
Visszaállítás már nem sikerült, de restore-t nyomtam, most így próbálgatom a kütyüt, írták h néha segít.
-
@matthew@
őstag
válasz
gyantaszuz #4630 üzenetére
A 6.1-el nekem is teljesen jó volt, de a 6.1.2-vel most sztem gyorsabban merül és sok random app bezárás is lett, illetve low memory hibajelentések is előkerültek újra, sehogy sem lehet visszatenni a 6.1-et? Vagy arról a mődszerről itt nem lehet beszélni (márha van?)
Szerk.: találtam egy oldalt ahol fel van téve iOS Firmware és le lehet szedni őket, majd az iTunes segítségével a visszaállításhoz be lehet tallózni, ez gari vesztős, vagy szabályos eljárás?
-
@matthew@
őstag
Mekem a 6.1.2 óta jobban merül az iPad, lényegesen, eddig 1%-ot merült annyi használattól mint most 4%-ot, nem lehet vhogyan visszaállítani?
-
@matthew@
őstag
iPad-hez iTunes szinkron alkalmával kiírt egy frissítést: 6.1.2 valakinek már fent van, tapasztalatok vannak vele kapcsolatban, illetve vajon mit javít?
Szerk.: megvan mit javít: Exchange naptár hibáját, mely miatt nagyobb hálózati használat és gyorsabb akku merüléshez vezetett.
-
@matthew@
őstag
Most néztem én is a smart cover nyomát az iPad-en, eddig fel sem tűnt bár nekem még olyan kis szinten volt h nyállal lejött
fogok ráragasztani kis szigetelő szallagot arra a forgó részre amin ül, bár én a smartbcovert csak akkor teszem fel ha viszem magammal vhova, ami elég ritka eset, az alap használatban kissé zavar, ha meg csak simán hátrahajtom akkor pont kívül van a kijelzőt borító finom rész és szedi össze a mocskot....
-
@matthew@
őstag
válasz
arcsi84 #4539 üzenetére
Gyönyörű kijelző --> ha ez a véleményed az iPad 2-ről (apudnak az van azt írtad) akkor a 4-től el fogsz ájulni, én már 1 hónapja (amióta megvan) nem találkoztam pixellel
brutál képe van FullHD, 720p-s videók eszméletlenek
mindenképp Apple szerintem ha megint kéne tablet-et vennem akkor iPad lenne, mert egyszerűen tökéletes, a 130k-t úgy fogod érezni h kevés volt érte
-
-
@matthew@
őstag
iPad 4-hez a lightning csati miatt mikorra várhatóak dokkolók előreláthatólag? Vagy már most is vannak
-
@matthew@
őstag
-
@matthew@
őstag
Olyan gondom lenne h hétvégén vettem egy játékot (Real Racing 2 HD-t) mert le volt akciózva 0.90€-ra akkor kaptam is sms-t a banktól 5FT-ról, ma meg 200-ról de nem vettem semmit, ez mitől lehet?
-
@matthew@
őstag
Hogyan tudok WiFi-n keresztül pl zenét szinkronizálni iPad-re?
-
@matthew@
őstag
-
@matthew@
őstag
Keress még 2-t, az alábbi linken az Itt egy rövid összefoglaló a dokumentumból: résznél (2. vastaggal szedett rész) szerepel h 3 pixel esetén van javítás/csere iPad-nál
-
@matthew@
őstag
Nem is akartam egyenlőre beadni, max a gati lejárta előtt akkor beviszem, hátha addig kerül bele vmi kosz, és akkor cseréljék ki és legalább ki is lesz pucolva, mert lehet így nem tőkéletesen szigetel, mint anno iPhoneoknál volt gond, de azt a gombot eddig max véletlen nyomtam meg
-
@matthew@
őstag
Nekem amúgy a Home gomb egy kicsit kijebb van az üvegtől, ha áthúzom rajta az ujjam akkor erezni, ez probléma lehet?
-
@matthew@
őstag
Asphalt 7: Heat ingyért van
-
-
@matthew@
őstag
válasz
Ragnar95 #4353 üzenetére
Azért vettem h utazásnál be tudjam tenni félelem nélkül táskába, mert pucér kijelzővel necces lenne sztem.
Amúgy pár hete volt egy olyan kérdéses dolog h a plusz gari az mennyi idős, és mennyi, mikor kell megkötni, megkérdeztem iStyle-ban és mondta a csaj h az 1 év lejártán belül bármikor megköthető, és 2 évre szól a plusz gari, ami 25k-ba kerül, annak megéri aki meg kívánja tartani, tehát lehet nekem jól fog jönni
-
@matthew@
őstag
válasz
Ragnar95 #4351 üzenetére
Én csak a Gorilla Glass-ban nem tudom mennyire merjek bízni, haverom éles késsel vagdosta Galaxy Ace telóját (arra is való
) és nem volt baja, de nekem Wave II-m talált pár kis karcot és az is GG volt, iPad-nál nem tudom h az újabb van rajta, vagy mennyire megbízható
Persze nem tervezem karistolni csak meglepődni sem szeretnék
-
@matthew@
őstag
válasz
pescara #4348 üzenetére
Nekem 1 hónap használat után úgy néz ki a hátulja mint amikor kivettem a dobozból
Azért nem olyan könnyen sérül az alumínium hátlap, meg az almát sem akartam eltakarni, de ha annyira zavar ilyen esetben akkor a képernyővel lefelé teszem le, ha nagyon dzsuvás a hely, és ott úgyis rajta van a Smart Cover, így mind1. Leejtés ellen meg nem védenek a hátlapok olyan sokat mert azért ennek már van tömege, olyan eset ellen purhabos bélésű doboz ajánlott
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged