- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
Új hozzászólás Aktív témák
-
gfec78
csendes tag
Tegnap visszavittem a Nokia 3 mert a kijelzőfagyás már kB 30 percenként ismétlődött. Persze mikor bevittem működött így nincs csere csak szervíz. Remélem kezdenek vele valamit. Aki 5 öst akar annak mondanám,hogy a telenornál kapható,legalábbis tegnap Tatabányán volt.
-
gfec78
csendes tag
Jeleztem a Telenornak rögtön de mivel utánna elindult így azt mondták csak szervízbe küldhetik bevizsgáltatni. Ha ott nem jelentkezik a hiba akkor semmit nem tudok tenni. Sajnálnám mert tetszik a telefon. Kíváncsi leszek,hogy ez típus hiba vagy pont egy rosszat fogtam ki. Az biztos,hogy szoftveres a hiba mert mint írtam pár reset után újra tökéletes.
-
gfec78
csendes tag
Sziasztok
Nokia 3 eddígi tapasztalatok( 5 nap) . Az érzéseim elég vegyesek a telefon külsőre nekem tetszik,kellemes a fogása és nagyon könnyű. Nem egy erőgép de nekem megfelel, néha kicsit lassú a betöltés lapozás közben. Aksi nálam simán bír másfél napot. Úgy,hogy folyamatosan megy a net és kb 3-4 órát hallgatom rajta a zenét napi kb 30 perc telefonálás társul még hozzá. Egyetlen negatívum a teljes kijelzőfagyás amit 5 nap alatt kétszer is produkált. Ilyenkor semmire nem reagál kb 6-7 újraindítás után érzékelt újra a kijelző.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest