- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolko74
tag
Made in Telenyomor...
-
.Szaki.
addikt
válasz
Agrippa22 #14 üzenetére
Megkérdezhetem esetleg, hogy ennyiért hol sikerült beszerezni 64GB-os SE-t? Rendes Apple garanciás? Ha gondolod megírhatod privátban is, de nem árt tudni az ilyen helyekről.
edigitalon és mm-on kívül máshonnan nem szoktam műszaki cuccokat vásárolni, hátha ez meg fog változni.
-
slimshady
senior tag
Szerencsére nem terveztem vásárolni.
-
Agrippa22
tag
válasz
Dr. 444Hertz #4 üzenetére
Most vettünk kártyafüggetlen, zsír új, bontatlan iPhone SE 64 Gb-t asszonynak, nettó 122-ért, autótöltővel, üvegfóliával, gumibugyival. (Telenornál most 140k a 16 Gb feltöltősen)
Szolgáltatók igazán elárulhatnák, milyen anyagra kell mennyit inni, hogy én is ilyen állapotba kerüljek.
-
kromatika
veterán
Sajnos.
-
válasz
architect26 #11 üzenetére
A szolgáltató segít böjtölni.
-
Wesder
titán
Értem én, hogy kis hazànkban még mindig "stàtusz szimbólum" az iPhone, de ez màr tényleg vicc...
-
joelke HU
őstag
Hamarosan jön a húsvét és arra azért illik készülni. Mi más lehetne mögötte.
-
Ádám16
addikt
iPhonet sem veszünk tőlük. Az 5s és a 6s 1.5, valamint 2.5 évesek, és képesek emelni az árukat, nem is kicsit.
Nem tudok erre mit mondani. Az s6 edge árát is hogy gondolták? És akkor csodálkoznak, hogy nem megy nekik... -
.Szaki.
addikt
Attól függ milyen tarifád van, nekem többször is jobban megérte szolgáltatónál vásárolni, alapvetően meg két évre veszek telefont (ha nem murdel meg, ahogy azt az előző kettő tette), addigra meg pont lemegy a hűség is. Az biztos, hogy úgy kell keresni az aktuális jó ajánlatot, mint tűt a szénakazalban, de egy-kettő mindig van.
-
Zsoo80
tag
Azert ezek eléggé szánalmas és nevetséges árak...
-
-
donki
senior tag
A szolgáltatónál a készülék egyrészt nem kártyafüggetlen, másrészt cserébe még drágább is, mintha valaki egy üzletben venné meg.
-
A cím láttán az volt az első reakcióm, hogy "hova??"...
De aztán látom, nem csak az iPhone-ok drágultak.ProEvoFan: abszolút bestbuy ennyiért.
-
ProEvoFan
nagyúr
Viszont most a Huawei P9 Lite, két éves Blue M előfizetéssel 9 990 Ft (online 5000ft) teljesen jó ajánlat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon sok készülék ára változott, olcsóbb és drágább is akad bőven.
- Tudományos Pandémia Klub
- SSD kibeszélő
- Milyen okostelefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jövedelem
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- ÁFÁS SZÁMLÁVAL! Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1165G7 / 16GB / 500GB SSD / Intel Iris Xe
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest