- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
sokan a jövőre tekintve inkább érdekeltek a külföldi helyzetben
amúgy ott is összefonódik a kettő, hogy ha ne-adj-isten készülne egy közös eu-szinten egységes (amennyire az egyes országok szabályozása ezt megengedi, bár ugye erre is lenne ott a joharmonizáció) rendszer, akkor olcsóbban lehetne nálunk is pont olyan jó, mint nyugatabbra (vagy pont ugyanolyan rossz, de akkor meg egyszerre lenne lecserélve is egy jobbra).
az se lenne utolsó, hogy ha rutinosan tudnád ugyanúgy csinálni külföldön, mint ahogy itthon már megszoktad... -
vjozsef
senior tag
válasz
sing1ep1ayer #1 üzenetére
Igen. Ugyanez a jogositvany hosszabbitasaval is.
Egyebkent a cikkrol annyit hogy kit erdekel hogy EUban mik a statisztikak? Engem kizarolag Mo. erdekelne...nem?
-
sing1ep1ayer
őstag
Nem tudom... szerintem az okmányokkal kapcsolatos online ügyintézés itthon igencsak gyerekcipőben jár, vagy valaki nagyon el van tévedve az online fogalmát illetően. Legutóbb belefutottam például az online (akarom mondani elektronikus) diákigazolvány igénylésbe, ami (bocs a sok szóismétlésért) olyan online volt, hogy először az önkormányzathoz kellett bemenni személyesen, aztán meg az iskolába. Modtam is magamban, hogy milyen szerencse, hogy nem a hagyományos módon kellett mindezt intézni, akkor vajh mennyit kellett volna futkosni hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged