- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Íme az új Android Auto!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Átírtam 199 dollárra. Való igaz, ez nem 200 dollár.
Az A-Sync csak új display motort követel, de a régi aljzattal is jó. De lett egy új aljzat bevezetve, ami nem engedi működni, akkor sem, ha támogatja az adott lapka. Furcsa dolog, de most pont a régi aljzatot lenne érdemes használni.
Szerintem sokan nem jöttek rá, hogy mennyire durva lesz ez a PC-s piac, ha a gyártók ennyire törekszenek az extrém szegmentálásra. Az egy dolog, hogy a szoftvereknél ezt csinálják (exkluzív AMD és NV funkciók), viszont ezt a szegmentációt monitorokra is kiterjeszteni nem jó ötlet. Értem én, hogy 2010-ben még 120 millió VGA fogyott, míg idén már csak 70 millió eladás lesz, de szerintem nem az erős szegmentálásban rejlik a megoldás.
Nekem a bajom a szabványtól való túlzott eltávolodás.
Új hozzászólás Aktív témák
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest