- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kansas
addikt
válasz
Alogonomus #98 üzenetére
De szép is lenne...
Ezzel együtt várhatóan az AMD is a teljesítményviszonyokhoz fog árazni, szóval ha ütni fog a BigNavi, az árazóceruza se fog majd vékonyan...Nekem annyira nem hiányzik a raytracing, hogy csak miatta 200e-nél drágább kártyát vegyek(2070S szint alatt nem érné meg lecserélni az 5700XT-t), minden mást meg a mostani kártyám is tud kielégítő szinten - és az Unreal 5 demóból látszik, mit lehet kihozni a következő generációs játékokban RT nélkül(az engine ugyan tudja, de a demóban nincs RT).
Szerintem engem majd egy felső-közép kategóriás(sweet spot) RDNA3-as kari fog legközelebb érdekelni, úgy másfél-két év múlva. -
válasz
Alogonomus #40 üzenetére
Nitro+ és Gaming OC 3x között 32 ezer van (Alza: 164 és 202), ami 23%. Tehát az RTX felár 11%.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tesla topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Windows 10
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest