Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• STony

csendes tag

válasz debrejo #38 üzenetére

Ja, valóban egy kicsit túloztam, mert hát belerakták a sok anyagot, nagy aksit, nagy kijelzőt, nagyobb memóriákat, meg szép csilli-villi lett, szóval persze hogy nem reális. Viszont én funkcionalitás szempontjából mondtam az árat, amennyit megérne.
    ASUS FonePad 16GB 70-75eFt, előfizetés mellé 50 alatt, és van benne gsm modul és gps is, ami azért nem kicsit szélesíti a használati lehetőségeket...
    És az egy év gari is vicc. (Asus: 2év) Meghal 1 év 1 hónap után vegyek újat? Mert ha egyszer kifizettem érte a túlárazott összeget, akkor legközelebb is ki fogom?

• STony

csendes tag

Én simán megvenném a Surface RT-t. Mondjuk olyan 50eFt-t adnék érte. Otthoni régi PC helyett nem lenne rossz, még el is lehet vinni nyaralásra, melóba, stb. Netezni, levelezni. Most nézem még GPS sincs benne?!?
    Nem tudom miért kerül vagy 3-4x annyiba. Egyszerűen brutálisan túl van áraza.

Az iPadet megveszik azok, akik a sikeres üzletember látszatát szeretnék kelteni, valamint az apuci kedvencei, akik életükben még egy forintért nem dolgoztak meg, de ők nem vesznek semmi mást, mert csak az a trendi, plusz még egy páran, fejlesztők és akiknek lazán belefér a keretbe.
    Az androidot azok, akiknek limitáltak az erre szánt keretei, vagy csak azt már végre tudják kezelni, mert a telefonjukon megtanulták, vagy spontán "hívők".

Az M$ az előbbi piacra - vagy még feljebb - próbált betörni, pedig inkább utóbbihoz kellett volna közelebb lőni egy új rendszerrel, ami nincs bejáratva, amire még nincsenek kiforrott megoldások, hiányos a szoftverkínálat, stb.
    Az a pár száz millió dollár bukta csak ráébreszti őket, hol a helyük...

Vagy úgy vannak vele, hogy a Windowsból is kb. minden második volt használható/eladható, hátha itt is bejön...

Új hozzászólás Aktív témák