- iOS alkalmazások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
Dehogynem, csak nem közvetlenül. Neki az benne a bolt, hogy majd az ő vga kártyáit fogják venni. Legalább is ezt reméli és hogy a licenc díj hiánya miatt jobban, gyorsabban elterjed majd a dolog. És én remélem, hogy a TV-k esetében is beépítésre kerül majd, a konzolok miatt. Bár ahhoz több dolognak is teljesülnie kell (DP a TV-ra és konzolokra, vagy hogy működön HDMI porton keresztül is).
-
bozont
veterán
"Now,AMD has signed up three of the biggest scaler manufacturers to implement Adaptive-Sync and FreeSync into products before the end of the year."
Én ezt valahogy így fordítanám: Az AMD leszerződött a 3 legnagyobb skálázó gyártóval, hogy még az év vége előtt beépítsék az Adaptive- és Freesync technológiát a termékeikbe.
Nekem ebből messze nem az jön le, hogy még jól meg is sarcolta őket. De ha végiggondoljuk az egész helyzetet, akkor nyilvánvaló hogy nem kér érte semmi pénzt az AMD.
(#97) TTomax
Attól nincs extra díj, attól még a gyártók rátehetik a magul extra árazását (sőt rá is fogják
), ezáltal csak még több marad a zsebükben. Most ez lesz az újdonság amiért sok pénzt elkérhetnek, viszont több lehetőségük van játszani az árral. Először tuti túlárazottak lesznek ezek is.
-
bozont
veterán
Mert hol írják hogy a skálázó gyártóinak fizetnie kell? Mert én ilyet nem láttam. A licenc-free az licenc-free, tök mindegy hogy ki használja.
mod.: Mivel a Freesync az AMD-é ugyan, azért biztos kell, de pont arról szól a cikk, hogy nem kell érte fizetni, sőt az AMD bízta meg a gyártókat, hogy a hardvereik támogassák a Freesync-et.
mod2.: Igen, olvastam, de semmi olyat nem ír hogy a scaler gyártóknak fizetnie kellene.
-
bozont
veterán
Gondolom inkább ezt akartad idézni a cikkből, ha már erről volt szó:
"AMD revealed that it had been working on technology for altering the refresh rate of a display to match the framerate of displayed content back in January as a licence-free alternative to Nvidia's proprietary G-Sync system."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest