Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Scholes9 #361 üzenetére
Nem rád gondoltam, hanem úgy általában, senki nem szokott konzolon panaszkodni hogy nem elég folyamatos. Sőt, inkább a konzolhoz szokák mérni a pc-s portokat. Ettől függetlenül a 30 fps néha kevés volt nekem is PS4-en - bár lehet hogy pont azért mert annyi se volt mindig, pc-n is akadozik WQHD-ban egy GTX980-al, ha épp naplementés időszak van, szarásig effektezve.
Én se vagyok Nvidia ellenes (most is azom van), de ettől még tény hogy az Nvidia inkább "okosban" akarja megoldani a hiányzó technológiát, nem fejlesztéssel, ami nem jó. Mindkét gyártónak szurkolok, aztán amelyik jobbat produkál, azt fogom megvenni. Mint eddig is.
-
válasz
Scholes9 #250 üzenetére
Én is így gondolom,nem lesz semmi.
Az árakat tekintve nem lesz szeretet szolgálat.
De azért az árért,mintha most nagyobb teljesítményt kapnánk,mint ezelőtt.Más: alakul az apró
Szaporodnak a 970-980 kártyák
Talán ez érthető,ilyen bejelentés után.#249 fules )) :
Bla bla bla...
legalább raknád off-ba,ahogy minden rendes fórumozó.A modik munkáját pedig nem itt kellene megvitatnunk,és nem is fogjuk! Bármennyire kérdőjeles lehet az adott "munkavégzés".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest