- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
én viszont a moziban nem szeretem a 3d-t, tv-n eszembe sem jutna nézni, a 3D vision viszont tetszett. erre varrj gombot
@LordX: nem igazán. feleannyiért megvettem volna, viszont a teljes árért nem. sokak meg igen - nyilván az nVidia ezen az áron várta a legnagyobb profitot.
-
válasz
huskydog17 #51 üzenetére
talán nem kellene az egyéni percepciódból univerzális igazságot gyártani. én semmilyen reflexeket igénylő játékot nem tudok vsync-kel játszani, csak ha stabilan 60 felett van az fps - ha nincs, akkor egyszerűen irritál a lag. sőt, van olyan játék is, ahol az sem megoldás, 70-80 fps esetén is tehetetlenebbnek tűnik a vsync mellett a game, mint nélküle. ezért marad a tearing, pedig rohadtul utálom. szó sincs parasztvakításról, nagyon is valós problémát oldanak meg - azt meg majd meglátjuk, hogy a megoldás módja milyen lesz.
-
-
hmmm, ez minimum érdekes. mondjuk nagyon kellene látni, hogy mik a pontos működési paraméterek (eg. mikortól ismétel, etc.), ill. hogy a saját szememre / agyamra nincs-e zavaró hatással a nem rendszeres képfrissítés. de ha ez rendesen fog működni, akkor én pl. biztosan cserélek monitort. feltéve, hogy nem kergülnek meg a monitor-gyártók
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest