- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
HTC uj mobiljait (ONE X biztosan) ha rootolod abban a másodpercben buktad a garanciát... SAJNOS
A 4 colos stagnálás dolgot meg arra mondtam (nem azért mert te állítottad
), hogy attól úgysem lenne jobb ha lenne 1 v 2 telefon ami 4 colos kijelzővel jön ki, mert úgyis változtatnak rajt előbb-utóbb, és szerintem felfele lenne értelme, akkor meg már ott tartunk mint most, hogy 4,5-4,7, 5 col
-
<Adamsky>
nagyúr
Látom nem érted. A MIUI lehet tényleg olyan mint egy szifon klón, de ha az ember megnézi, hogy mit tud, akkor csak pislog. A felületet egyébként -- a nagyon rugalmas "téma" kezeléssel -- pikk-pakk át tudod szabni, szóval a kinézet nem kéne, hogy kifogás legyen.
De ha "holo", akkor ott vannak az AOKP-s és a Cyanogenmod-os ROM-ok. Azok is köröket vernek a "gyári" megoldásra."... amin te feszülsz, az pedig tökéletesen orvosloható. te magad írod, hogyneked mindegy. akkor most mi a bajod vele ..."
Igen, kicsit félreérthető voltam. Szóval a legtutibb az lenne, ha tudásban (kinézetet hagyjuk!) azt tudná a Google-ös 4.2.x amit a fentebb felsoroltak. De ha már nem, akkor lehessen minél könnyebben feltenni új / jobb ROM-ot.
-
lcee79
addikt
5 col fölé szerintem már biztosan nem érdemes menni, utána majd az jön, hogy 4.5 colon is lehet fullhd
És kicsit még samsungék megfejlesztegik amoledet hogy ne lehessen belekötni abba sem,
és aztán végre annak kellene következni, hogy 3-4-5 napig bírják az aksik, ennek én személy szerint örülnék
(de ez nem biztos hogy lesz)
De helyette lesznek alkalmazások amik csak 8 magos procival mennek, úgyhogy azt is megcsinálják
és a többiDe olyan nem lesz hogy stagnálni fog hogy innentől csak 4 colos kijelzők lesznek és kész mert ez a jó....
Meg persze azt kihagytam, hogy a keret is csökkeni fog a kijelző körül, meg hajlítható lesz, hogy testre simuljon a feszülős farmerban is -
lcee79
addikt
Szerintem az apple nem a 4 col miatt keresi magát hülyére
-hanem mert brutálisan túlárazott készülékein (amennyit még ki lehet préselni az emberekből...), hatalmas árrésük van (és ezt be is vallják, mikor nem ők adnak el legtöbb telefont, de a legnagyobb bevétel az övék...)
-valahogy irányítja az erre hajlamos embereket (nem a minőség meg a sok hülyeség amit szoktak írni, több ismerősöm is van akinek van és azért van mert DIVAT és MENŐ, meg van rá PÉNZe), és ami jön már veszik is meg, a hátrányok ellenére is... (én nem veszem, be ezt, volt nálam iphone, nyomkodtam, használtam egy darabig, pénzt nem adnék érte...)
(nem azért írom, hogy vitát indítsak, de én ezt gondolom, szóval erre nem kell komment)
Szóval inkább az apple fog nagyobbat csinálni, nem a többiek kisebbet
Jövőre 5 col fullhd-val lesz a sláger, nem fogják kihagyni ezt a lépest, hogy kisebbet csinálhassanak
-
lcee79
addikt
"a htc ha tökös lenne, most 19-re lapot húzva megüthetné a főnyereményt.
4 collos erőművet stock android holo-val és bivaly akksival....."Az a helyzet hogy, aki csúcsgépet akar venni, az azt veszi meg, ami a legjobb, leggyorsabb proci, meg legtöbb memória, meg legnagyobb kijelző (mert ilyenek az emberek, főleg a férfiak) (amúgy is egy férfi nem vallja be hogy kicsi a keze, mert akkor abból arra következtetnek a lányok hogy más is kicsi, és az rossz reklám...
)
Nőknek lehetne alternatíva, de mégsem lesz... mert őket nem annyira érdekli a technika (inkább a szine legyen olyan ami neki tetszik), hogy egy ilyen gépre költsön annyit amennyibe egy ilyen kisméretű csúcsgép kerülne, ha meg mégis költene, és érdekli a technika, akkor megveszi a nagyot is
(lásd a sok lányt galaxy SIII-al)
Szerintem ezt az összes gyártó már kielemezte és nem véletlenül nem lépik meg ezt a lépést.
-
Straw
senior tag
Az Best Buy lenne, és nagyon szivesen térnék vissza a márkához, de sajnos ez nem fog megvalósulni, mert valamilyen csoda folytán a gyártók azt hiszik hogy a "hozzáadott tatalom" (TW, meg sense és a többiek) vonza a vásárlókat, hát néha a kevesebb több. És ha nem lenne túlárazva akkor még jobb lenne.
-
<Adamsky>
nagyúr
A külső egy dolog, de belül nagyon elmaradt a várakozásoktól (lásd PH!-s teszt). Mármint az SGS3 mini...
Ezt kéne megcsinálják 4" (max. 4,3", de akkor papírvékony kerettel). Rögtön vennék kettőt (egyet hibernálnék az ínséges időkre, mikor már nem lesznek normális telefonok).
Ha viszont kihoznak még egy 5"-öst (vagy még nagyobbat?) a Butterfly mellé, akkor tényleg hülyék, és megértek a pusztulásra....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Gitáros topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED monitor topik
- Hálózati / IP kamera
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest