- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
"... aki csúcsgépet akar venni ... legnagyobb kijelző ... amúgy is egy férfi nem vallja be hogy kicsi a keze ..."
A kéz méretének ehhez semmi köze. A legtöbb mai csúcs telefont képtelenség egy kézzel -- biztonsággal (!) -- kezelni. Nekem van egy-két ismerősöm, aki anno, mikor telefont vett, azért vett 4,3"-at, mert azon majd milyen jó lesz "tartalomfogyasztani". Aztán elkezdték használni a készüléket, és rájöttek, hogy a mindennapokba bizony kényelmetlen azzal szaladgálni.
Más: elszörnyülködve olvastam a 4.2-es droid-ba a két újjas gesture-t. Ez tényleg meg fogja adni a kegyelemdöfést az egy kezes használatnak.
Sok írják itt, hogy Sense nélkül kéne "csupasz" Android-al.
Szerintem meg a google-nek meg kéne nézni egy-két AOKP-s, CyanogenMod és MIUI ROM-ot, aztán csinálni egy rendes rendszert. Mert ez a 4.2 szerintem nem az. Vicc az egész az előbb felsoroltakhoz képest. És akkor még csak a funkcionalitásról beszéltem. Ez a "holo" felület szvsz. a megjelenés pillanatától gáz. Az pedig, hogy mennyire nem egységes (lásd dialer vs. messaging) tovább súlyosbítja a helyzetet. Ehhez képest a Sense jó ránézni (tudom, hogy nagy, és lassú, de most nem erről van szó)
Egy szó, mint száz, nekem mind1 mivel jön, csak könnyen lehessen root-olni, oszt' feldobni rá valami használható ROM-ot. -
Integra
titán
majd kikopik az 5 coll fhd, teljesen természetes, hogy az lesz a menő, nem ússzuk meg. nem is kell megúszni, senkit sem zavar, hogy van. majd mikor már kiszórták és nem tudnak eladni, véget ér a nagyzási mánia trend, akkor újra a kisebb panelek és készülékek felé fordulnak egyes gyártók, mert ott lesz egy kis piaci rés. egy-egy gyártó belekóstol, egész tűrhető eladással és akkor a másik is megpróbálja etc etc etc. nem valószínű hogy jövőre bárki is egy ésszerű méretű csúcskészüléket dob a piacra.
mindegy, a htc-nek szerintem már kuka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest