- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
<Adamsky> #65 üzenetére
hát a sense sem olyan mint régen...vagyis éppen, hogy "olyan"...az android 4.2 pár funkcióban már tullő a mai sense tudásán...amúgy én nem ellenzem a custom romokat (lásd az aláírásom), és szerintem is többet nyújtanak a stock androidnál, viszont szerintem ezen nem kell felháborodni...én inkább azon háborodnék fel, hogy iosban csak nemrég jelent meg a legördülő notification bar, az ikonok, app store majdnem semmit nem változott az első verzió óta, widgetekről ne is álmodj, nfc nyiksz...stb...windows phoneről ne is beszéljünk..az egész rendszer grafikája kb úgy néz ki, mintha az óvodás tesóm firkantotta volna illustratorban, átszabásra nincs lehetőség...custom romok szóba sem jöhetnek...szóval, ha az android zárt rendszer lenne is, azért mi még mindíg elég jól állnánk, zöld robotosok...
engem az zavar, hogy ritka a szerethető, minőségi hardver...nem kellene a specifikációkkal mindíg annyira elszállni, elég pár eredeti ötlet, és rendes támogatás...
-
jjeahh
nagyúr
válasz
<Adamsky> #58 üzenetére
szerinted hogyan legyen lehetséges az, hogy a stock 4.2 tudásban egyenrangú legyen aokp, meg cm10.1-el? ugyanis az utóbbiak épülnek az előbbire, olyan ez mint egy autótuning...
szóval bármilyen brutális androiddal rukkoljon elő a gugli, mindíg faragnak, optimalizálnak rajta pl a cm-ék, és az eredmény természetesen mindíg valami több-jobb, mint a gyári rom...
-
Integra
titán
válasz
<Adamsky> #56 üzenetére
köszönöm szépen, én nem kérek miui etc apple klón rom-ot, jó a holo, reszelgessék csak tovább. használtam azokat a romokat is, volt ájfónom is, maradjon csak a google a mostani rendszernél.
nagyon jó os a 4.2.1, amin te feszülsz, az pedig tökéletesen orvosloható. te magad írod, hogyneked mindegy. akkor most mi a bajod vele? -
Integra
titán
válasz
<Adamsky> #45 üzenetére
a samsung alapvetően nem csinált volna rossz dolgot az s3 minivel, hanem akkora ótvar bóvli hulladék lenne mint amilyen lett... és lehet, hogy még így is megeszi a nép.
a htc ha tökös lenne, most 19-re lapot húzva megüthetné a főnyereményt.
4 collos erőművet stock android holo-val és bivaly akksival. mindent belepakolni. 8mm vastag? kit érdekel, senkit sem fog. cserébe 2 napig lehet nyúzni, egy kézben tartani és minden benne van ami kell hardverileg, os ügyben pedig a google holo-t portolják azonnal, minimálisra csökkentve a frissítési időt.
annyit adnának el belőle mint anno a legelső desire-ből, amire a htc felépült anno.
csak ennyi a titok nyitja. de gyávák hozzá sajnos, nem elég tökösek a managerek..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Építő/felújító topik
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kutya topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest