Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
Szerintem az apple nem a 4 col miatt keresi magát hülyére
-hanem mert brutálisan túlárazott készülékein (amennyit még ki lehet préselni az emberekből...), hatalmas árrésük van (és ezt be is vallják, mikor nem ők adnak el legtöbb telefont, de a legnagyobb bevétel az övék...)
-valahogy irányítja az erre hajlamos embereket (nem a minőség meg a sok hülyeség amit szoktak írni, több ismerősöm is van akinek van és azért van mert DIVAT és MENŐ, meg van rá PÉNZe), és ami jön már veszik is meg, a hátrányok ellenére is... (én nem veszem, be ezt, volt nálam iphone, nyomkodtam, használtam egy darabig, pénzt nem adnék érte...)
(nem azért írom, hogy vitát indítsak, de én ezt gondolom, szóval erre nem kell komment
)Szóval inkább az apple fog nagyobbat csinálni, nem a többiek kisebbet

Jövőre 5 col fullhd-val lesz a sláger, nem fogják kihagyni ezt a lépest, hogy kisebbet csinálhassanak
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Trollok komolyan
- Eredeti játékok OFF topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független akku 91%
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (339) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S25 Plus - 256 GB - kék (338) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)