- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Lacy85>
addikt
Megfogadom tanácsát uram.
Valahogy mindig be kell látni, hogy a marketing és a pszichológia gyilkos kombinációt alkot, ami minden józan észt felül tud írni.Erre most sem cáfoltál rá: "Xr valódi előnyeiről"
Ha bármelyik gyártó kijönne egy ilyen telefonnal 300-ért, hülyére röhögné magát mindenki. Mondjuk itt is ez a helyzet, csak túl sok főt számlálnak a gyalogságnál, akik hűen védik a királyt."Mostmár visszamászhatsz a barlangodba"
Inkább mentem vissza napozni. A barlangból elég volt egy ideig.
-
-
<Lacy85>
addikt
válasz
kovbandi82 #698 üzenetére
Már 40 alatt is kapsz bőven olyan telefont, amiben normális hardver van, friss rendszerrel. Újan.
Csak ebben az árban nem samsung, lg, stb. vonalon kell gondolkodni.
Nem tudom, mennyi idős a gyerek, de gondolom hisztirohamot kapott, hogy neki iPhone kell. A nevelést időben el kell kezdeni. -
<Lacy85>
addikt
válasz
weberzolee #693 üzenetére
Nem érveket hoztál fel, hanem hülyeséget az 1 év frissítéssel.
Mint írtam már (asszem itt feljebb valahol), itthon jelenleg a legrégebbi teló, ami használatban van, az egy S7 Edge. 2,5 éve jött ki, és a mai napig kapja folyamatosan a frissítéseket.
Mire magára hagyja a samsung, addig meg úgyis le lesz cserélve, mert lesz kb. 3 éves a teló.
De mint írtam, ennyi idő alatt kb. az iPhone felhasználók 80-90%-a is lecseréli a mobilját. Tavaly ősszel is már csak pár százalék volt az 5s aránya az aktív iPhone-ok között.
Szóval ezért mosolygok, amikor ez szóba kerül.
Minden iPhone usernek fontos az 5 év támogatás, de 2-3 évente ugyanúgy lecserélik a telefont.
Amiket látok belőle (5s), azok nagyrésze meg másod / harmad kézben lévő leélt szarok, amiket azért vettek meg, mert kell az iPhone, de nincs pénz drágábbra.
A tárhelyet meg azért hoztam fel, mert ugye mekkora előny az androidhoz képest, hogy nyertél 2GB-ot. Furcsa, hogy ilyenkor releváns az összehasonlítás, de amikor írom, hogy itt a kutyát nem érdekel 1-2GB, akkor hirtelen miért írok ilyet egy iPhone hírhez.
Mondjuk azt se tudom, hogy egyáltalán igazad van-e, mert soha nem néztem meg a tárhelyet frissítés után. -
<Lacy85>
addikt
válasz
weberzolee #690 üzenetére
Na, látom azért a buksitokban óráról órára redukálódnak a támogatási idők. Most már ott tartunk, hogy csak 1 verzió frissítést kapnak a telefonok.
Estére mi lesz? Kiadás után 2 security update, aztán el vannak felejtve?
Nyertél 1-2 gigát...
64-128GB- os időkben ez valóban nagy szám. De már 3 éve is kb. alap volt minimum a 32, meg ugye ott a bővíthetőség.
Mondjuk ezt még megértem. 16 gigás iPhone, bővíthetőség nélkül... én is remegnék minden MB-ért. -
<Lacy85>
addikt
válasz
kovbandi82 #658 üzenetére
Annyira bírom ezt az 5 éves frissítéssel való érvelést...
Lassan 1 éve néztem statisztikát az iPhone-ok arányáról. Kb. akkor, amikor kijött az iX.
Már akkor is csak valami 4-5% volt az aránya az 5s-nek. Azóta kétlem, hogy nőtt volna.
Mindenkinek fontos az 5 év, de 2-3 évente ugyanúgy cseréli a telóját.
3 évig meg simán naprakész az összes normálisabb gyártó flagship-je.
S7 Edge is 2,5 éves, de a mai napig jön rá minden hónapban a frissítés. -
<Lacy85>
addikt
Persze, hogy benne van, ezt nem is vitatta senki. Csak nem minden gyártó reagál ennyire agresszíven az árfolyam változásokra.
Tavaly ilyenkorhoz képest elég sokat romlott a forint, de pl. a Note 9 épp úgy 335, mint a 8-as volt.
Az elvileg változatlan árú iPhone meg 380 helyett hirtelen 400 lett.(#646) Fryskitt:
Itthon néha én is pislogok a szolgáltatói ajánlatokon.
Vodánál konkrétan nincs kedvezmény. Mindegy, hogy 3 ezres, vagy 20 ezres előfizuval veszel telót, akkor sem változik a készülék ára...
Telenor még úgy, ahogy megéri, de ott is inkább csak a felsőkategóriás telók. De ott is max. pár tízezret tudsz spórolni a független árakból. -
<Lacy85>
addikt
Nem csak az áfa miatt.
Az USD - EUR, EUR - HUF váltásnál is rátesz valamennyit az apple árfolyamkockázat címszó alatt. Volt is erről cikk anno.
Tavalyi modellek a legjobb példa.
Note 8 1000EUR, nálunk 335eFt.
iPhone X 1000EUR, nálunk 380eFt.Szóval az itthoni árakban vastagon benne van az Apple is.
-
<Lacy85>
addikt
Az a gond ezzel a telefonnal, hogy egy hatalmas visszalépés a közvetlen elődhöz (i8 Plus) képest.
Ott 5,5" mellé megkaptad a FHD felbontást, itt kapsz egy erősebb HD+-t 6"-on.
Tavaly még belefért 300 ezerbe a dupla hátlapi kamera, idén ehhez már 400-at kell kicsengetni.Ennek a telefonnak egyetlen célja van ezzel a specifikációval:
Lehetőleg minél több ember vegye inkább a drágábbat. -
<Lacy85>
addikt
válasz
MasterMark #66 üzenetére
A konkurencia hasonló árú modelljeit elnézve...
Erősen belépő kategória.
Van benne egy A12, meg...kb. ennyi szól mellette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest