- Honor 400 Pro - gép a képben
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- iPhone topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
válasz
dilajoska1 #232 üzenetére
Ugy gondolom nem nekem kell ervelni. Normalis ember ranez az Apple cuccokra es nehany Samsung termekre es latja azt, ami nyilvanvalo..
iPod-Galaxy Yepp
iPhone3G/S-SGS
iPad-SGTablet 10.1
Apple Smart Cover/Smart Case-Samsung Smart case
Apple MacBook Air-Samsung Series 9 notebook
Apple Mac Mini-Samsung ChromeBookSorolhatnam meg, de ugysem fogod latni az azonossagokat..
Ha elfogynak az erveitek altalaban uj feluleten tamadtok..
Amugy mar leirtam:
A Rams fele minimalista design-u radio, valamint az Ive altal tervezett iPod kozott annyi az azonossag, mint a Battersea eromu es a Chrysler Building kozott.
Mindket epulet ugyanabban az iranyzatban epult, megis ket kulonbozo cellal epultek.
A Rams feleradio is mas cellal keszult mint az Ive feleiPod. Egyik radio, masik mp3 lejatszo.. Az egyiknek gombok vannak kor alakban a masikon a hangszoro.. Amugy ezt maga Ive is elismerte, hogy nagy hatassal voltak ra Rams munkai, szoval nem ertem miert ebbe kotsz bele. Ez mind csak azt mutatja, hogy bizonyos dolgokkal egyaltalan nem, vagy csak felig vagy tisztaban..Ennel egyertelmubben el sem tudom magyarazni. Ha nem erted akkor az nem az en problemam, en megtettem mindent..
Új hozzászólás Aktív témák
- Robogó, kismotor
- Eredeti játékok OFF topik
- Építő/felújító topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Honor 400 Pro - gép a képben
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged