- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
válasz
dilajoska1 #232 üzenetére
Ugy gondolom nem nekem kell ervelni. Normalis ember ranez az Apple cuccokra es nehany Samsung termekre es latja azt, ami nyilvanvalo..
iPod-Galaxy Yepp
iPhone3G/S-SGS
iPad-SGTablet 10.1
Apple Smart Cover/Smart Case-Samsung Smart case
Apple MacBook Air-Samsung Series 9 notebook
Apple Mac Mini-Samsung ChromeBookSorolhatnam meg, de ugysem fogod latni az azonossagokat..
Ha elfogynak az erveitek altalaban uj feluleten tamadtok..
Amugy mar leirtam:
A Rams fele minimalista design-u radio, valamint az Ive altal tervezett iPod kozott annyi az azonossag, mint a Battersea eromu es a Chrysler Building kozott.
Mindket epulet ugyanabban az iranyzatban epult, megis ket kulonbozo cellal epultek.
A Rams feleradio is mas cellal keszult mint az Ive feleiPod. Egyik radio, masik mp3 lejatszo.. Az egyiknek gombok vannak kor alakban a masikon a hangszoro.. Amugy ezt maga Ive is elismerte, hogy nagy hatassal voltak ra Rams munkai, szoval nem ertem miert ebbe kotsz bele. Ez mind csak azt mutatja, hogy bizonyos dolgokkal egyaltalan nem, vagy csak felig vagy tisztaban..Ennel egyertelmubben el sem tudom magyarazni. Ha nem erted akkor az nem az en problemam, en megtettem mindent..
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Mesterséges intelligencia topik
- Politika
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Óra topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- PlayStation 5
- Milyen asztali médialejátszót?
- Befellegzett a Call of Duty Warzone Mobile-nak
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! MacBook AIR 13" Early 2014 - i5 I 4GB I 128GB SSD I OS X Big Sur I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest