- Fotók, videók mobillal
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Operatív igazgatót vált az Apple
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
"Azért a Fujitsu-t ne keverjük a megboldogult Fujitsu-Siemens-el"
Nem kell keverni, mert ugyanaz a ceg, csak a Siemenst idokozben kivasarolta a Fujitsu. Amikor meg FuSinak hivtak, akkor FuSi logo volt a Lifebookokon is.
-
Peter789
senior tag
én egy W500-at használok fél éve és maximálisan elégedett vagyok vele, csak az ssd-t 120 gigásra cseréltem mert a gyári 32-esen nem fértem el rendesen. nem recseg, nem ropog, jól össze van rakva. viszont W510/511 atomos hulladékot biztosan nem vennék. elvileg belátható időn belül jön majd hasonló AMD-s acer ismét, talán más gyártók is kijönnek hasonlókkal addigra, de sajnos tény hogy rondán lekésték a win8 startot...
egyelőre még win7-et hajtok, de mostmár rászánom magamat a win8-ra - elvileg már vannak rá működő megoldások hogy hogyan lehet visszaállítani a "hagyományos" w7 startmenüt...
-
GeryFlash
veterán
Nem kverem, tudom, hogy amúgy nem lennének rosszak, de a nevükön sokat ütött a fujitsu siemens dolog... A vásárló bázis 90% annyit lát csak, hogy ez is vmi ,,huawai-zte szintű szar", és veszik helyette a sonyt, asust, samsungot, lenovot, stb...A fujitsu valóban jó minőségű, de ez a siemenses dolog+nem igazán megfizethető egy user számára teljesen kiüti a keresletet... Az acer meg csak azért nagy gyártó, mert szinte mindent gyárt, attól még nem lesz se márkás, se populáris, mert ennek meg hiába nincs ,,csincsáncsung neve", az acerről nagyon gyorsan elterjedt, hogy sz*r... Az emberekben alapból él az, hogy az intel a jó, az amd a szar... Ehhez még hozzá jön vmi szar márkanév is, és csoda ha nincs rá kereslet....
A másik, ha már csak ilyen szar gyártókat sikerül megszerezni (mert ugye mindenki az Intel zsebében van, ami sztem picit összeesküvés elmélet), akkro legalább adja olcsón a cuccokat... És itt a baj, az AMD túl drágán próbálja eladni a cpu-it-apu-it.... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen autót vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Goddess of Victory: Nikke
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest