- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
Nem kverem, tudom, hogy amúgy nem lennének rosszak, de a nevükön sokat ütött a fujitsu siemens dolog... A vásárló bázis 90% annyit lát csak, hogy ez is vmi ,,huawai-zte szintű szar", és veszik helyette a sonyt, asust, samsungot, lenovot, stb...A fujitsu valóban jó minőségű, de ez a siemenses dolog+nem igazán megfizethető egy user számára teljesen kiüti a keresletet... Az acer meg csak azért nagy gyártó, mert szinte mindent gyárt, attól még nem lesz se márkás, se populáris, mert ennek meg hiába nincs ,,csincsáncsung neve", az acerről nagyon gyorsan elterjedt, hogy sz*r... Az emberekben alapból él az, hogy az intel a jó, az amd a szar... Ehhez még hozzá jön vmi szar márkanév is, és csoda ha nincs rá kereslet....
A másik, ha már csak ilyen szar gyártókat sikerül megszerezni (mert ugye mindenki az Intel zsebében van, ami sztem picit összeesküvés elmélet), akkro legalább adja olcsón a cuccokat... És itt a baj, az AMD túl drágán próbálja eladni a cpu-it-apu-it.... -
-
GeryFlash
veterán
válasz
Csabroncka #9 üzenetére
Az ugyanúgy a flash hibája is... Brace your self, HTML5 is coming
-
GeryFlash
veterán
Hát én elvből nem szoktam venni amd terméket, de nem is vagyok fanboy... Elég gáz, amit az intel le mer művelni... Sok rossz tapasztalatom volt az AMD-vel (cpu téren), asztaliknál most se remekelnek, de lehet ha tabletet vagy laptopot vennék, akkor az bizony amd lenne
,,Atom márkanév lassan elveszti minden értékét." Abu, pontosan tudom hogy mit gondolsz az atomról, hagyjuk a felesleges cifrázást, az atom mindig a visszamaradotság és a szánalom szimbóluma lesz az IT világábanerdoke: ez nem így megy... ez olyan, mintha a Windows 2014ben megvonná a win7-es frissítéseket, mondván mindjárt itt a win9 is, nehogy már elvárják hogy egy két generációval régebbi rednszert frissítsenek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- GAINWARD RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X - 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest