- Macrodroid
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
biscuit
aktív tag
Na mostmár mindent IS tudok!
"Mindentől függetlenül egy alapos sofőr ezekkel és ezek nélkül is ellenőriz és átgondoltan vezet, de a hiba a kapkodás, de akár csak a szituáció is hozhatja úgy, hogy egy ilyen eszköz életet ment."
Na épp ezaz, hogy ezek a segítő rendszerek pont ezt az "éberséget" ölik ki, no nem a tudatosan vezetőkből (és valljuk meg, ezekből egyre kevesebb van), hanem a sok antitálentumból, akik valami csoda folytán jogsit kaptak! Vagy tán tévedek?
Nem parázok, ugyanis gyalogosként tisztában vagyok azzal pl., hogy azért mert nekem zöld a lámpa, még fokozott óvatossággal kelek át a gyalogosátkelőn (figyelve az autóst aki kanyarodik, hogy pl. lát-e engem/odafigyel-e), mert cseszhetem az elsőbbségem, amikor épp legózzák össze a medencecsontom a műtőasztalon...
-
biscuit
aktív tag
Nem vezetek, de azt valaki mondja már meg nekem, hogy ha mindenre IS az autó figyel már akkor a sofőr (logikusan ez következik ebből) gyak. le sem tojja, hogy mi van az úton előtte, mer' úgyis szól majd ez a sz@r ha baj van. Namost ettől hogy lesznek biztonságosabbak a közutak?!?! Valaki aki vezet, mondja már el nekem pls!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- DELL T40 EMC Szerver
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest