Új hozzászólás Aktív témák
-
Alchemist
addikt
A fény sebességnél nincs gyorsabb
Milyen sebességgel távolodik tőlem az ember?
Ld. Sebességek összeadása képlet
-
Alteran-IT
őstag
Részben egyet értek veled, a többibe meg nem mennék bele.
Kernel: "soha nem szerettem olyasmiről halandzsázni, amihez nem értek"- Pedig még mindig azt teszed.
Egyébként amiben nem hiszel, az számodra nincs is (csak meglepődsz mikor mégis látod), ennyivel le lehet zárni, az meg hogy mi a csoda abban amit leírtam azt nem tudom, de ha neked az csoda, akkor ott igen nagy problémák vannak.(#134) morgyi: Igazából az elején említettem, hogy ez se a semmiből termeli, hiszen már ott van benne az amit megtermel, csak egyesek nem tudják egy egyszerű generátornak se a működési elvét és akkor nekem magyaráznak, hogy arról beszélek amiről fingom sincs. Bár ma már ez nem meglepő, amúgy tényleg olyan mint ha a fidesz vagy orbán fb oldalát nézném, meg a sok hülyét aki királyt csinál belőle.
(#136) morgyi: Amúgy azért azok a hülyék, nem is annyira hülyék
, főleg ha előre tudták lendíteni a tudományt, sokszor a képzelet csodákra képes és a legtöbb tudósnak igen nagy képzeletereje volt, csak nem mindenki esetében tudunk róla.
Ami meg a ZPM-et illeti, még ha azt nézzük, hogy vákuum energia akkor el is képzelhető (mármint tárolási elv), de ez kb. egyenlő a semmiből energia dolognak. -
mekker
őstag
Hát igen, mi lesz az autóiparral is, ha ki kell majd dobni a fél tonna energianyelő ócskavasat a kocsikból, és helyette beraki 4 elektromotort, meg egy akksit. Na jó, azért nem aggódom az autóipar sorsa iránt, csak ennek valószínűleg ők is érzik a súlyát. Úgy vannak vele, hogy amijük van, amivel lépéselőnyt tudnak árban/minőségben/teljesítményben hozni, azt hagyják, és csak szép lassan fejlesztgetik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen autót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Medence topik
- PlayStation 1 / 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest