- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
válasz
shabbarulez #8 üzenetére
Erre a tesztre gondolsz?
Nos, azok az eredmények valóban nem voltak vmi fényesek...
Ráadásul notebook vinyóval és 1GB memcsivel mértek...
Az én mostani konfigom (G41 lapkával) jelen pillanatban is 42-43W-ot vesz fel a konnektorból...és E7400 proci van benne, meg 2GB memcsi, normál 250GB-os vinyóval...meg egy TV karesz és egy házventi pluszban. Igaz, Blue-Ray-re nem fussa, de gondolom idle állapotban minden optikai drive hasonlóképpen fogyaszt...
Szóval abban a Mini-ITX lapban semmi extra nem volt, a méretét leszámítva...P.S.:
Persze sok múlik ilyenkor is a tápegységen...nem tudom, hogy az a 400W-os Seasonic mit tud, de elképzelhető hogy némi keresgélés után lehetett volna olyan tápot találni mellé, amivel jó néhány Watt is megspórolható lett volna...én keresgéltem... -
HookR
addikt
válasz
shabbarulez #8 üzenetére
"Az a baj hogy mini-ITX lap, ház, táp fronton igen szegényes a kínálat és ami van az is erősen túlárazott."
Azért ha lassú is, de határozott térhódítás van kibontakozóban.
Alaplap:
AM2/AM3: J&W MINIX 780G-SP128MB és elvileg jön a J&W MINIX 785G-SP128M is
LGA775: Zotac Geforce 9300-ITX WiFi
LGA1156: Intel Mini-ITX H57Hűtő:
140mm: Thermalright AXP-140
120mm: Nexus LOW-7000
120mm: Scythe Big Shuriken
80mm: Arctic Cooling Freezer 7 LP
80mm: Scythe Shuriken (SCSK-1000)Ház viszonylag kevés kompromiszummal:
Abee Acubic T20
Codegen MX31
Lian Li PC-Q7
Silverstone SG05Ház számos kompromiszummal:
Nexus Psile 10B(Így hirtelen ezeket tudtam összeszedni. Aki tudja, kiegészítheti!)
A felsoroltak közül leginkább a ház/táp kombináció terén szükséges felzárkózás, ott még bőséges a fejlődési potenciál."Nagyon jó lenne ha gyártók végre elindulnának már végre a helyes irányba és a mini-ITX-et tennék meg mainstream konfigurációnak, nagy választékkal és elfogadható árszint mellett..."
A lényeggel egyetértek, mindazonáltal én inkább a mini-DTX-et tenném a fősodorba, hisz a komolyabb, dupla slotos VGA miatt a házakat úgyis célszerű ennek megfelelően méretezni. Vagy, ha elég a szerényebb grafikai képesség, akkor van hely második bővítőkárytának. Extrém esetben akár SLI/CrossFire lehetőséggel.
-
Ste
addikt
válasz
shabbarulez #8 üzenetére
van házból kínálat dögivel, inkább a szellőzésük gáz és az áruk horror
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- Asus B85M-Plus + I3-4130 Processzor
- 16 GB-os RTX A4000 HP - garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest