Hirdetés
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Macrodroid
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokov
tag
"máris van egy okod, hogy utáld a waldorfot"
Nyilván, amikor felsőfokon a levezetés felét kihagyja a prof és 10 emberből 9 emiatt veszíti el a fonalat. Engem meg kellett keményen büntetni, mert nem írtam le az ilyen alapműveletes szarok levezetését. Nem is értettem, hogy mit akarnak tőlem. Mi úgy tudtuk a szorzótáblát, mint a verset. Én azon a feladaton nem gondolkodtam, csak a mondatokat fejeztem már be. Nekem ezek mondatok voltak. Egyszerűen tudtam, mint a verset, hogy a hatszor öt mondatnak az a vége, hogy 30 és nem gondolkodtam már semmin és ezek a mondatok már kezdtek valahogy képek lenni vagy az ég tudja, de nem gondolkodtam már. Imádtam, hogy akárhogy kombinálhatom megy. Így ránéztem és ment. Emlékszem hogy a versenyen az zavart, hogy hátráltat a kézírásom gyorsasága, mert egy-két számot javítanom kellett, hogy olvasható legyen, mert túl gyorsan írtam le és csúnya lett.
A feladat számomra annyi volt ott, abban a dolgozatban amire karót kaptam, hogy meg tudok e jegyezni kettő vagy max 3 részeredményt, hogy tudjam hogyan kezdődik a következő mondat, amit gondolkodás nélkül fejeztem be, sőt volt hogy már el sem mondtam. Egy kép volt, vagy nem tudom hogy mondjam neked, de ránéztem és tudtam. Fú de imádtam. Non-stop gyakoroltam, az is játék volt. Autótologatás közben játékból számoltam. Szerettem na.Vicc könnyű volt, mert nem voltak nagy, milliós nagyságrendű számok a közelemben sem és akkor egyes érted? Nem értettem. Miért egyes? Azon viszont később már gondolkodtam, hogy mit kell leírnom a levezetésben. Érdekes, de komolyan. Szenvedtem tőle. Nem értettem, hogy mit akarnak tőlem és hogy ez miért kell. Soha nem voltam kimagasló többet matematikából. Ötös voltam még nyolcadikban, de az már nem ugyanaz volt. áááh, semmi köze nem volt ahhoz, már utáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Napelem
- Milyen videókártyát?
- Így építsd a billentyűzeted!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háztartási gépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Eladó Gamer PC ASRock B450M Pro4 / Ryzen 7 2700 / Gigabyte RTX 3070 Eagle
- Eladó Gamer PC ASUS ROG STRIX B450 / Ryzen 7 5700G / MSI RTX 3080 Suprim
- LENOVO ThinkPad T460,14",FHD,i5-6200U,8GB DDR3,512GB SSD,WIN11
- SilentiumPC Regnum RG6V TG MSI MAG Vampiric 010 Zalman Z1 Plus Zalman Z8 MS
- LENOVO ThinkPad T470s,14",FHD,i7-7500U,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest