- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
igen, meg kell büntetni, mert nem úgy oldottad meg a feladatot, ahogy elvárták. az ilyen "megjelenik képként, hogy 30" típusú levezetés ökörség. Majd ha lesz egy kosár matek Nobel díjad, akkor eldöntheted, hogy írod meg a matek dolgozatodat, addig sajnos igazodnod kell az általános elvárásokhoz.
Ebbe a hsz-be direkt raktam pontosan egy tévedést.
-
bambano
titán
viszont az, hogy olyanok kerülnek be egyetemre, akik oda max. a moslékért járhatnának lovaskocsival, ennek a következménye.
"az új iskolában elégtelent kaptam a dolgozatomra, pedig az összes eredményem helyes volt, csak nem vezettem le egyik feladatot sem papíron.": nagyon helyesen tették. máris van egy okod, hogy utáld a waldorfot.
"Áldja meg az Isten azt, aki kitalálta, hogy ne legyen felvételi az önköltségen": nem mintha ezt egy egyetem ne dönthetné el akkor is, ha az egyetem felvételiztet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged