Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokov
tag
"máris van egy okod, hogy utáld a waldorfot"
Nyilván, amikor felsőfokon a levezetés felét kihagyja a prof és 10 emberből 9 emiatt veszíti el a fonalat. Engem meg kellett keményen büntetni, mert nem írtam le az ilyen alapműveletes szarok levezetését. Nem is értettem, hogy mit akarnak tőlem. Mi úgy tudtuk a szorzótáblát, mint a verset. Én azon a feladaton nem gondolkodtam, csak a mondatokat fejeztem már be. Nekem ezek mondatok voltak. Egyszerűen tudtam, mint a verset, hogy a hatszor öt mondatnak az a vége, hogy 30 és nem gondolkodtam már semmin és ezek a mondatok már kezdtek valahogy képek lenni vagy az ég tudja, de nem gondolkodtam már. Imádtam, hogy akárhogy kombinálhatom megy. Így ránéztem és ment. Emlékszem hogy a versenyen az zavart, hogy hátráltat a kézírásom gyorsasága, mert egy-két számot javítanom kellett, hogy olvasható legyen, mert túl gyorsan írtam le és csúnya lett.
A feladat számomra annyi volt ott, abban a dolgozatban amire karót kaptam, hogy meg tudok e jegyezni kettő vagy max 3 részeredményt, hogy tudjam hogyan kezdődik a következő mondat, amit gondolkodás nélkül fejeztem be, sőt volt hogy már el sem mondtam. Egy kép volt, vagy nem tudom hogy mondjam neked, de ránéztem és tudtam. Fú de imádtam. Non-stop gyakoroltam, az is játék volt. Autótologatás közben játékból számoltam. Szerettem na.Vicc könnyű volt, mert nem voltak nagy, milliós nagyságrendű számok a közelemben sem és akkor egyes érted? Nem értettem. Miért egyes? Azon viszont később már gondolkodtam, hogy mit kell leírnom a levezetésben. Érdekes, de komolyan. Szenvedtem tőle. Nem értettem, hogy mit akarnak tőlem és hogy ez miért kell. Soha nem voltam kimagasló többet matematikából. Ötös voltam még nyolcadikban, de az már nem ugyanaz volt. áááh, semmi köze nem volt ahhoz, már utáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Borderlands 4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gurulunk, WAZE?!
- Az Intel mindent feltesz az Intel 14A node-ra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest