- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- A HMD visszalép az USA piacáról
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brown ügynök
senior tag
válasz
Butcher-HUN #91 üzenetére
Kb. én is így vagyok ezzel. GeForce 2 MX 400 64 MB-t 2 éve cseréltem. Mondjuk az anyagiak is közrejátszottak.
-
kpal
nagyúr
válasz
Így van értelem cserélni vga-t.
-
dfdfdf
őstag
válasz
Butcher-HUN #125 üzenetére
metro dx11ben és dx9ben ég és föld dx10re hogy lehet kapcsolni?
-
HSM
félisten
válasz
Butcher-HUN #127 üzenetére
Én már 5 képet is linkeltem, te még egyet se...
-
krystman
őstag
válasz
Butcher-HUN #120 üzenetére
Én tudod úgy vagyok az efféle játékokkal mint a Crysis meg a Metroval is, hogy nem ezek a mérvadóak. Ezek direkt úgy vannak megírva, hogy csak is a felsőkategórián mennyen elfogadható sebességgel. Ez egyrészt a hardver gyártóknak is üzlet, mert az ilyen játékfejlesztők mögött maguk a hardver gyártók állnak, vagy legalábbis pénzelik őket. És mivel tudnák a felsőkategóriát eladni, amikor demoztatnak ilyen kártyát. Csak is egy ilyen játékkal. Ezzel persze a játékosokat el tudják kápráztatni. Amúgy én mindig is úgy voltam ezzel a Crysis-al, hogy nem igazán hozott lázba maga a játék! Inkább egy Tech demo ez is mint a Metro is. De a játékok 95%-nak közel sem kell ekkora brutális teljesítmény mint ezeknek.
-
HSM
félisten
válasz
Butcher-HUN #125 üzenetére
"az fps igen alacsony már bocs játszhatatlan pedig annak a játéknak gyorsulnia kellene ami használja a DX11-et nem pedig lassulni még hozzá radikálisan."
Igen, nem véletlen toltam fel a játék alatt 850/1200-ra a karit, úgy már játszható volt végig. (A képek alap 725/1000-en készültek.) Oké, egy-két jelenetnél úgy is leesett 15-20-ra, de megérte a látvány.
Amúgy meg ha úgy alkotsz DX11-et, hogy a DX9 módra rányomsz extra effekteket, akkor ugyan mitől gyorsulna? Még jó, hogy csökkenni fog a sebesség.Szartak optimalizálni DX11-re sajnos, ennyi a szitu.
"mert ez semmit sem igazolt ilyen grafikát tud az én GTX280-asom is
"
Ebben a tudatban fogsz akkor tovább élni, így is túl sok időt pazaroltam erre a hülyeségre. -
HSM
félisten
válasz
Butcher-HUN #118 üzenetére
Na, ezzel aztán adtál a szarnak egy jókora nagy pofont. Elárulom, "Normal" beállításokon a metro2033 legjobb tudomásom szerint semmi különbség nincs metroban a DX9 és DX11 között, talán csak annyi, hogy rá tudod tenni a DOF-ot meg a tesszelációt, de nem ez a DX11 lényege. Ellenben Very High-ra tett DX9 - DX11 között már a szemed kibökte volna a difi.
Nézd meg ezeket a képeket, most csináltam az előbb, direkt neked : [link][link][link][link][link]
A 80-ra állított JPEG minőség rengeteget ront a képminőségen, de azért a lényeg látszik. Nézd meg szépen a videódat, meg otthon ezeket a részeket, és vesd össze. Ha ezekután se látod a difit, vess magadra.(#121) Butcher-HUN: Ha neked ezeknek a videóknak a minősége bármire is jó, hát...
Elfelejted, hogy itt egy eléggé rossz minőségű digitális-analóg-digitális átalakítás történik, nyugodtan mondhatom, hogy katasztrófális minőségi mkutatókkal.
De ha neked ez jó, nézegesd csak a videókat, én meg tolom tovább DX11-ben.
Hihetetlen gáz, hogy itt osztod az észt a DX11-ről, olyanoknak, akiknek a gépében van, és használják, amikor te még csak képen láttál DX11-es VGA-t....
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Butcher-HUN #121 üzenetére
De, csak a videó egy tömörített dolog, a tömörítés pedig veszteséggel és torzulással jár.
Ennek egy része hang, egy része szín, megint egy része pedig pixelek. Hogy miből mennyi, az a film készítőjén múlik.
Egy BluRay film bitrátája akár 45 Mbps is lehet, és ez már egy tömörített, tehát veszteséges felvétel.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Butcher-HUN #114 üzenetére
Mert videót néztetek. Nézzétek meg a játékban a különbséget.
-
D-evil
aktív tag
válasz
borzalmasan nagy hülyeségeket írsz.én kérek elnézést a rokonaid nevében is...
-
HSM
félisten
válasz
Butcher-HUN #94 üzenetére
Igazából értelmetlen dologról vitázunk, mert olyan dolgot próbálsz nekem egy videóval cáfolni, amit saját tulajdon szememmel tapasztaltam, mikor a Dirt2 kampány közepén lecseréltem a 4890-em 5850-re.
Én voltam a legjobban meglepődve a különbségen, DX11-ben azonnal szembeötlő módon szebbek a színek az új HDR-nek hála, és a fény árnyékok is sokkal részletesebbek. Pedig csak egy tök átlag 22-es TN monitorom van....
Ugye azt te sem gondolod komolyan, hogy a DX11-ben tapasztalható 30-40%-os sebességcsökkenés a semmire megy el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sapphire R7 250 1GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest