- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robb202
tag
Igazad van, kicsit én vagyok rosszul tájolva. Szóval valóban nem egy és ugyanaz a prémium minőség és a munkagép.
Én speciel abból indultam ki, hogy tegyük fel van a Maya 201X-es kiadása, aztán ott a Zbrush, autoCAD, Realflow, VUE, különböző render szoftverek melyekből kijön minden évben vagy akár fél évben egy újítás, amiben mondjuk tényleg van annyi új, hogyha nem váltasz rá akkor könnyen hátrányba kerülhetsz, nem is beszélve arról, hogy pl a Realflow nagyon komoly és erős gépet igényel. Igaz hogy itt is lehet butítani a 3D témát hogy azért gyengébb gépen is elmuzsikáljon, de miért ha lehet ezt majdnem preview módban is.
Ezeket a szoftvereket csak ideig óráig lehet belakni, utána ha van lehetőség frissíteni kell. Nyilván így soha sem lesz egy nagyon jól belakott környezet.
Az általad említett Mac pro horribilis áron érhető el és alapból még nem is egy professzionális videokártyával kapható mint pl az Nvidia quadro széria amivel igazán jól lehet dolgozni. Illetve lehet bele venni minden földi jót de 3-4 millióért?
Szóval ez is olyan hogy PC vonalon ugyanezt összeteszed max 500e-ből. Lényegtelen ez most.Én a fent említett programok egy részével "játszogatok, tanulgatom" részben, tehát nem kifejezetten dolgozok. Éppen ezért értettem félre amit írtál. Igazad van.
De én amint kijön egy frissítés telepítem azt, ezért feltételeztem hogy ez egy munkaállomás esetében is így van. Igaz fagyásom nem szokott lenni ebből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel core I7 8700k
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest