Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Robb202

tag

válasz P.H. #83 üzenetére

Igazad van, kicsit én vagyok rosszul tájolva. Szóval valóban nem egy és ugyanaz a prémium minőség és a munkagép.

Én speciel abból indultam ki, hogy tegyük fel van a Maya 201X-es kiadása, aztán ott a Zbrush, autoCAD, Realflow, VUE, különböző render szoftverek melyekből kijön minden évben vagy akár fél évben egy újítás, amiben mondjuk tényleg van annyi új, hogyha nem váltasz rá akkor könnyen hátrányba kerülhetsz, nem is beszélve arról, hogy pl a Realflow nagyon komoly és erős gépet igényel. Igaz hogy itt is lehet butítani a 3D témát hogy azért gyengébb gépen is elmuzsikáljon, de miért ha lehet ezt majdnem preview módban is.

Ezeket a szoftvereket csak ideig óráig lehet belakni, utána ha van lehetőség frissíteni kell. Nyilván így soha sem lesz egy nagyon jól belakott környezet.

Az általad említett Mac pro horribilis áron érhető el és alapból még nem is egy professzionális videokártyával kapható mint pl az Nvidia quadro széria amivel igazán jól lehet dolgozni. Illetve lehet bele venni minden földi jót de 3-4 millióért?
    Szóval ez is olyan hogy PC vonalon ugyanezt összeteszed max 500e-ből. Lényegtelen ez most.

Én a fent említett programok egy részével "játszogatok, tanulgatom" részben, tehát nem kifejezetten dolgozok. Éppen ezért értettem félre amit írtál. Igazad van.

De én amint kijön egy frissítés telepítem azt, ezért feltételeztem hogy ez egy munkaállomás esetében is így van. Igaz fagyásom nem szokott lenni ebből.

Új hozzászólás Aktív témák