- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
D4rkAv3ng3r #64 üzenetére
(I)Talán azért, mert a zene- és videólejátszás 2010-ben már alapfunkció.(/I)
Ilyen alapon akkor az FM rádió is a zenéhez tartozik, azaz vehetnénk alapfunkciónak..
A rádió az más dolog. Ott akármilyen számot hallgatsz azt nem tőlük vehetted az iTunes-ről.
Mert aztán marha sok olyan mp3 lenne rajta, amit tőlük vettem
-
madgie
titán
válasz
Van online rádió és az iPhone-t úgyis olyan csomagban adják itthon, amiben minimum egy gigányi adatforgalom benne van. Jó, tudom, ettől lehetne benne FM rádió, bár a fene tudja, nekem (!) soha nem hiányzott az eddigi mobiljaimból sem, én két helyzetben hallgatok rádiót: főzés és vezetés közben. Séta alatt a saját zenéim jöjjenek. Sőt, tovább megyek, vezetés közben is jobban örülnék egy beépített FM transmitternek a telefonban, mint egy FM rádiónak. Főzés közben meg ott a tizenöt éves hifi a hűtő tetején, az még szól is valahogy és nem kell hozzá harmincezres dokkoló
#62: H&M online (is) csont nélkül megy iPhone-on, mivel van mobilra optimalizált változata
-
majom2
senior tag
válasz
De az is lehet, hogy csak azért nincs benne rádió, hogy szenzációként majd belerakják egy másik generációs iPhone-ba később.
ez szóról szóra így lesz. ugyanis az FM rádió már fél éve belekerült az utolsó ipod nanóba....
egyébként az üzletpolitika az ő szempontjukból teljesen logikus. te meg max veszel mást ha nem tetszik, felesleges ezen mérgelődni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...