Hirdetés
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
secretgarden
aktív tag
Nekem OnePlus 5, felesegemnek OnePlus 5T telefonja van. Mindketton tokeletesen megy az Oreo, nincs fagyás, random ujraindulas, gyorsan merulo akku meg semmi mas sem amire altalaban Android foverzio update-k utan panaszkodni szoktak. Szoval inkabb az Essential sara lesz ez...
-
Evos11
csendes újonc
5t-n nincs vele semmi baj.
-
gusthy
veterán
válasz
The.Biker
üzenetére
Akárhogy is nézem, az Oreoval sokkal több baj van, mint általában szokott lenni. Nem érdemes ezt megmagyarázgatni, ez van. Mondom ezt úgy, hogy nekem eleve Oreo-val jött ki a telefonom, és aránylag rendben van a dolog.
Az iPhone szerintem ebből a szempontból irreleváns, a korábbi Androidokhoz képest érdekes a dolog.
A Pixelen nyilván akkor jön ki a frissítés, amikor bejelentik az új verziót, mert ez a definíciója annak, hogy kijött egy új Android verzió. -
“...És a Google telefonokon is mennyi hibát okozott...”
Mennyi hibát? Pont annyit,mint a szaros iphone 8-cam,amikor még ios 10.-valamennyi volt rajta. Még csak nem is a legelső szoft.,hanem a többedik verzió. Folyamatosan foltozgatták. Most is van hiba,bár már nem annyi és akkora,mint tavaly novemberben,de van....és most X-zem van.
Volt pixel 2-tőm. Decemberben már 8.1 volt rajta. Elmondanám,hogy tized annyi buggal rendelkezett,mint a csoda iphone-om. Erről ennyit.Vagy esetleg volt pixel-ed? Vagy csak olvastad a hibákat? Nagyon nem mindegy...én a saját tapasztalataimat mondom el.
-
törölt tag
Szerintem meg az Oreo sz@r, úgy, ahogy van.
F@stalicska a tésztája, jellegtelen a töltelék...
Hja, a keksz... -
Közel egy hónapja használok 8.0 át mate 9 en és hát bughalmaz
... párnapja kint van update ... de azokkal is van még gond... bár jelentőset javult az előzőhöz képest főleg 3d teljesítménybenszvl eléggé nyögve nyelősen megy a dolog
-
-
mjani1172
addikt
Az Essential szerint. A befektetők szerint meg az Essential nem az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
... párnapja kint van update ... de azokkal is van még gond... bár jelentőset javult az előzőhöz képest főleg 3d teljesítményben