- Mobil flották
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
Ez nem splinter cell
Snowdrop engine, nem pedig a splinter cellekben használt tuningolt ue2. Az új splinter cell persze hogy nem vmi nagy durranás, kb conviction szint.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Korai patch-et használtál, vagy drivert. Az 1.04-es patch a legjobb, mert a 13.4 utáni összes driverrel tökéletes. Az MSAA viszont nem elég jó benne.
Az NV sok dolgot nem tud tenni azzal, hogy UE2 motort használ a játék. Erről ők nem tehetnek. A motornak megvannak a határai és ezt nem tudja senki korrigálni. Újabb motort kellett volna használni.
A FIFA 14 nem is lesz nextgen PC-n, de azért egy játékmenetre nem ható szélszimuláció simán megoldható PC-re. Ha nem teszik meg, akkor az nem magyarázható azzal, hogy a PC nem képes rá technikailag. A FIFA14 magyarázata elfogadható és valós. -
Abu85
HÁZIGAZDA
A Far Cry 3-ban a compute shaderes MSAA, ami lagot okoz. Ezt későn építették be. Szóval nem feltétlenül a motor hibája, hanem inkább csak egy effekt implementációjával van gond. Azóta ki akarták venni, de már így marad. A Blood Dragonben javították.
Az új Splinter Cell még az Unreal Engine 2-re épül, amit már szénné tuningoltak. Minden motornak megvannak a határai, és ezért ingadozó a játék sebessége.
Az a fő baj még, hogy az Ubi nem nagyon figyel a PC-s portokra. Nekik ez nyűg. Az AC4-ben nem portolnak le nextgen effekteket PC-re, ami szerintem gáz, mert kivitelezhető, csak anyagilag jobb a PS4-es verzió felsőbbrendűségét mutatni. -
makkmarce
őstag
warface-el nyomtam mig a CBT engedte, ha lehet igy mondani, kb 2x-3x olyan szep grafika/stb mellett(ertem ezt ugy, hogy szebb fenyek, reszletgazdagabb polygon erdo, jobb mozgasok, stabilabb FPS, jobb netkezeles, szebb effectek, jobb fizika) ugyanolyan sebesseget tudott mint a bugos unreal 3 engine hasonlo fps-ben. nagyon jo teljesitmennyel fut a cry3 szerintem meg a regebbi engine-ekhez kepest is, pedig nincs erogepem. (fx4100, 7770)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest