Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
válasz
GeryFlash #69 üzenetére
A Valve nem is nagyon jelent be semmit, egyszer csak kiadja.
Igen azt sajnos én is és a barátaim is észrevettük akik szintén nagy Half Life fan-ok, hogy nem nagyon aggasztja a HL széria folytatása Gabe bácsit.
Viszont az is lehet csak akkor folytatják ha a Steambox használható verzióba kerül, elkészül a saját OS-ük és akkor fogják megjelentetni a HL2:EP3-mat.
-
haddent
addikt
válasz
GeryFlash #69 üzenetére
Far Cry 3 és a mikrolag óta én a Dunia -t látni se akarom, távolról sem. A Blizzard soha nem is a grafikáról szólt, ők a játékélményre mentek rá, az más kérdés, hogy Diablo3 -nál szerintem, számomra, már ez sem sikerült. Az új Tom Clancy szerintem elég gáz ugyancsak... Van szép 70-80fps, majd néha egy pillanatra beesik 20FPS -re.
Szóval számomra marad a Frostbite meg a CryEngine ami szép jó és jól skálázódik.Azt egyébként el tudnád / tudnátok mondani, hogy a CryEngine nagy területhez miért nem alkalmas? Mert csak itt dobálóztok vele, de konkrét magyarázatot még nem láttam...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
GeryFlash #69 üzenetére
A nagy kiadókat már nem érdekli a motorlicencelés. Házon belül tartanak egy vagy több stúdiót, és így fejlesztik a motorokat. Csak végig kell nézni.
EA: Frostbite
SQUARE ENIX: Crystal Engine, Glacier, Luminous Engine
Ubisoft: Anvil, Dunia
Zenimax: IDtech 5
Capcom: MT Framework, Panta Rhei
Codemasters: EGO
Activision: IW EngineIlyen körülmények között fejleszthet az Epic, a Crytek, a Trinigy, a Unity és a Gamebase motorokat, de a fentiekkel lefedtük az igazán nagy kiadókat, és ezzel címeket. Ezek mellett még számos cég saját motorra épít. Tehát a kérdés, hogy a licencelésre szakosodott cégek kinek adják el a technikát.
A mobilon működik jól a motorvásárlós dolog, de ott meg a Unity mindenkinél hamarabb észrevette, hogy a PC-s licencelés meg fog állni, és átálltak mobilra, ami előny nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest