- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
válasz
Menthirist #8 üzenetére
3: Első fele kivitelezhető és jó ötlet, de a hátam mögé nézek, már felvet pár kérdést: csak fejet, vagy testet is forgatok. Egy interaktív filmeben szükség lehet a kettő elkülönítésére és annak tisztázása, hogy van-e lehetőség mindkettőre (és ha igen, akkor hogyan) vagy mindig mindenhol csak a fej mozgásteréig terjednek ki a lehetőségeim, hogy tovább ne is soroljuk (pl.: szemmozgás).
Én is látok rációt a technológiában, de nem vagyok róla meggyőződve, hogy a mostani hullám nem elhamarkodott-e és, hogy nem fog megbukni.#11: "Nem előre beállított nézőpontokat, viszont lehetőséget hogy igazi mélységet, nagyságot, monumentalitást kapj, illetve egészen különleges érzés amikor VR-ban néz a szemedbe egy szereplő. Nem azt érzed hogy feléd néz, hanem hogy rád." - ne haragudj, de egy kicsit túlgondolod ezt a technikát, jelenleg teljes virtuális valóság élményt nem kapsz amit itt leírsz, mert hiányoznak hozzá alapvető elemek (szaglás, tapintás, hőmérséklet, stb.). A jelenleg rendelkezésre álló technológia csupán a vizuális megjelenítéssel tud operálni, és mint ilyen, messze nem elég szerintem az általad vázolt döbbenetre. Nem azt mondom, hogy látványban nem lehet/lesz lenyűgöző, de azért az ott vagyok benne érzést még mindig csak karcolgatni tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest