- Yettel topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
Hát ja, egérrel pl. orbitálisakat szívtam pár éve Ubi alatt. Compiz funkciókat akartam rákonfigurálni az egérgombokra, hogy ne kelljen mindig a bill. kombókat használni, de nemigen sikerült.
3 egérrel próbálkoztam, 9 gombosak, más gyártóktól - sehogysem ment. Az egyikből felismert 2 gombot, a másikból 4-et, a harmadikból 5-öt. Akárhogy próbálkoztam, újratelepítettem, nem akart többet.
Ja és új Ubi volt - az akkor 8 éves XP röhögve lekezelte mindet... -
Dr. Akula
félisten
Állítólag egyedül a pc piac az ami minden vészharang ellenére állja a harcot, míg a sok buzzword (most épp: tablet) meg sorra elbukik. Mondjuk a pc piac már összezsugorodott annyira amennyire lehetett, aki akart már vett konzolt, aki meg nem akar pénzt ölni az egészbe, az se konzolt, se VGA kártyát nem vesz, elpötyög notebookon fészbúkkal, filmnézéssel. Aki eddig nem dobta ki a pc-t, az valószínűleg tisztában van azzal mit kap a pénzéért, némi fake reklámmal nem lehet ide-oda csábítgatni.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Az EA a pénz felé megy.
Ugyan megvan a Civ5 de nem próbáltam a Linuxos portját, mert igazság szerint a modern kor felé mindig unalmassá válik a játék, ha meg mindenkit leigázok, akkor a hapinness válik tarthatatlanná, vagyis sok értelme nem marad.
Ugyanakkor azt is látom, hogy pl. a Unity engine-es játékok meg röhögve futnak Linuxon, ráadásul nem csak hogy futnak, de még azt is kezelik gond nélkül, hogy átváltok egy másik virtuális asztalra KDE-n, vagy átrakom minimalizáltba használva a KDE beállítható "aktív sarkok" funkcióját. - Stardrive2. Szóval ha nekik megy a dolog...
*hang: még sosem kellett szórakoznom az Audigym működéséhez, miközben Windows alatt meg a mókolt drivert kellett felraknom, hogy legyen 5.1...
Ráadásul egyszerűen jobban szól Linux alatt a kártya, ennek gondolom a totál eltérő hangrendszer az oka, ami hasonlít a Windows alatt a mókolt, közvetlen elérésű driverekre.
Abu85: ez az 1 GPU megy ez a mai világban számít valamit? Régen se vonzott túl sok embert a 2 videokártyás rendszer építése, mert egyszerűen drága volt és többnyire hangos.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Éppenséggel a Vulkan lesz a Frostbite fő API-ja. A gondjuk ott kezdődik, hogy a WDDM 2.0 a DX12-től függetlenül is szükséges az új fejlesztéseikhez. Ezt nehéz pótolni Linuxon.
(#3) lev258: A gyártók küldik a brosúrákat ezekről a Steam gépekről. Gyakorlatilag alig van olyan, amin SteamOS van. Olyanok vannak, amelyeken Windows 10 van előtelepített Steam klienssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest