- Yettel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
A telo bealdozást meg nem ertem-> El tudom képzelni, hogy bizonyos körülmények között és ideig működik a dolog. De elég ha csak kisétálsz vele a hatókörből vagy hívnak rajta és páff. Ráadásul a teló töltöttségére is figyelni kell ilyenkor. Macerás. Nem azt mondom, hogy nem kell rá a BT, csak e mellé már simán belerakhatnák min. az USB-s lejátszást, pláne azokon az árakon amikért itt olvastam, hogy vesztegetik őket. Ez a funkció alap kellene, hogy legyen. IMO
(#63) Runner_fxr : Általában. Lehet te is meglepődnél, hogy szól. Anno a kategória legajánlottabb típusa volt. Azt persze nem vitatom, hogy azok a JBL-ek éstaböbbik jobbak hangban, de nem annyival amennyit az árukban mutatnak...
-
SunMount3r
nagyúr
Én csak kapkodom a fejem, ahogy repkednek itt az 50 meg 60K-s árak, ennyit speciel egy ilyen konstrukcióért én is nagyon soknak tartok, Közben meg: [link]->Anyukámnak kellett a konyhába. 14K-ból megvolt és tudja az USB-s lejátszást is (cserébe a BT-t meg nem
, de így kinek is kell az
), "ahhoz képes", hogy mekkora, elég korrekt hangja van. Mondjuk a baráti bulikra már nem biztos, hogy be lehetne vállalni, de a többi ilyen BT-s cuccal meg az a baj, hogy valakinek mindenképpen "be kell áldoznia" hozzá a telóját, sokkal praktikusabb lenne a Pendrive-os, SD-s lejátszás...
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Blindmouse #34 üzenetére
Az akkus változat töltési ideje 128 óra...
-
SunMount3r
nagyúr
Egy nullával elírták az árcédulát...
Na jó, de de akkor is csak max. 16K-t érne és azt is csak akkor, ha lenne benne lejátszó az USB-hez. A Bluettoth-hoz kell valami forrás is, ami megint csak egy külön kütyü és annak is számít az aktuális töltöttsége, vagy, hogy épp nem akarjuk e zenehallgatás közben másra használni, nem hiszem el, hogy ezt ennyire kihagyják a koncepcióból...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- Vírusirtó topic
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest