- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Magisk
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof
addikt
válasz
matteo_szg #81 üzenetére
A meghackelt villanyórát mint követelményt se felejtsd ki
-
válasz
matteo_szg #81 üzenetére
Ha megnézed az adatlapomat akkor láthatod hogy most is egy ilyen konfigot hajtok már több mint egy éve. A proci ugyan novemberben került bele, de így is durván 1 év eltelt mióta ezt összeraktam.
Most hogy így jönnek ki az újabb FX-ek gondoltam hogy kiadnak újabb lapokat is alá a gyártók, de semmi hír arról hogy bárki is adna ki újabb AM3+-os deszkákat amik frissebbek és jobban felszereltek mint a jelenleg is kaphatók. Pedig akár egy UD9-es Giga lapot én bevállalnék szívesen. -
törölt tag
válasz
matteo_szg #28 üzenetére
Hát rendben, akkor várunk, amíg frissíti a listát, mert most jelenleg:
Memory/Device Support
0 files foundLetöltve az ATX-es manual-jét, rábukkantam egy QVL-re a 26. oldalon. Ott viszont mindjárt az alcím alatt felsorolja, hogy csak 1-2-4-8 GB modulokat fogad, másrészt egyetlen 64 GB-os próbát látok, ami szintén csak 32 GB-ra korlátozódik 4 modullal. Viszont itt sem találok 16 GB-os lapkára, vagy annak többszörösére utaló leírást.
(#31) hitman6: ha te ebben ennyire biztos vagy, hogy kinek van elmaradása kihez képest, akkor meghagyom neked az LGA1155-öt én meg maradok az FM2 vonalon.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest