- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
veterán
szuperszámítógépbe azért tesznek gpgpu-t, mert az nvidia számára a csúszópénz nem egy ismeretlen fogalom, és nem azért, mert bármilyen, a vita szempontjából komoly, releváns célra használni lehetne. a xeon phi meg ne zavarjon, hogy x86, bár szó mi szó, nem monolitikus, de túlzottan kakukktojás ahhoz, hogy itt nyugodt szívvel előhozakodj vele
persze, nekem nincs semmi fogalmam a gpukról, tegnap láttam először a vitrinben egy számítógépes boltban, és véletlenül nekisétáltam, és ráesett a lábamra, és ezért úgy megorroltam a gpukra, hogy mostantól muszáj fikáznom őket, hogy harmóniába hozzam a lelkemet.
vicces, hogy a 300ezer forintos titanodat pont 60 ezer forintos cpuval tudom 2ezerszer lekörözni, de köszönöm, hogy bemutattad, mindjárt főzök neki egy kis teát is, aztán megbeszélem majd vele kölcsönös elvárásaimat, ízlésvilágomat
-
dezz
nagyúr
Írt ő néhány dolgot, csak valahogy azt nem érti meg, hogy attól, hogy egy bizonyos feladatot CPU-n jobban sikerült megvalósítania, nem következik, hogy ennek minden feladatnál (és mindenkinél) így kell lennie.
Azt a GPU-khoz képest is sokkal gyorsabb CPU-s 3D renderert mondjuk megnézném.
-
Pikari
veterán
kiváncsi vagyok, hogy mi az a hihetetlen teljesítményű eddig-gpgpuval-megoldott számítás, amire a hozzászólásodban utaltál, és szerinted procin megoldhatatlan
az apu meg: költségcsökkentés. nem azért teszik bele, hogy neked gpgpusabb életed lehessen, hanem azért, hogy negyed annyiba kerüljön.
-
Pikari
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest