- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
Unásig ismerem as hivatalos álláspontot, nem is ezzel van a hiba, de újra lehetne gondolni ezt az egészet, annyi szent.
A ps/psp vonallal megfelelően összehangolva simán nagyot durranhatna a dolog-főleg, hogy a Sony amúgy is nyomatja ezt a vonalat.
Ahogy mondtam is, szép számmal voltak play tulajok és 10-ből 7 biztosan vevő lenne az utódra.
Inkább fizetnék ki akár 200k-t érte, mint egy archosért. -
Peterson_
addikt
Aha, szerinted én most mivel használom-már kb fél éve.?meg a PlayStation store és vele együtt a ps pocketben használható ps1-es címek is elmaradtak.
Nem akarásnak nyögés a vége, úgyhogy ezt inkább hagyjuk.
A hw-t tudom, de akkoriban is szépen el voltak terjedve már a többmagos megoldások, csak az SE(vagy inkább már a Sony?)hozta a későbbi szériákkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest