Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone Air - almacsutka
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Nekem nem kell mondanod, még a (h)őskorban váltottam WinMo 6-ról droidra, első gépem még 1.6-tal jött és 256 MB RAM-ja volt mindössze (Acer Liquid); gyári állapotban egész jól futott, de egy-két évre rá, ahogy jöttek a frissítések, eléggé belassult, pedig csak néhány extra app volt rajta, azok is a pehelysúlyú fajtából. Most LG G6 van, 4 GB RAMmal, de néha már ez is megdöccent; a RAM-használat nulla futó program ellenére is folyamatosan 75%, ebből csak az Android OS 1.2 GB, azon felül Google Play services 342 MB, System UI 302, Home 184, Android System 173, Google 87, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GIGA: 2026.07.26.
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B365-F GAMING
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3404
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Garmin Heart Rate Monitor HRM-Tri eladó (2db is van)
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest