- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Nekem nem kell mondanod, még a (h)őskorban váltottam WinMo 6-ról droidra, első gépem még 1.6-tal jött és 256 MB RAM-ja volt mindössze (Acer Liquid); gyári állapotban egész jól futott, de egy-két évre rá, ahogy jöttek a frissítések, eléggé belassult, pedig csak néhány extra app volt rajta, azok is a pehelysúlyú fajtából. Most LG G6 van, 4 GB RAMmal, de néha már ez is megdöccent; a RAM-használat nulla futó program ellenére is folyamatosan 75%, ebből csak az Android OS 1.2 GB, azon felül Google Play services 342 MB, System UI 302, Home 184, Android System 173, Google 87, stb...
-
.mf
veterán
Dejó...
Több RAM az új droidfonokban --> droid, appok és böngészők rátelepszenek és ezentúl még többet fogyasztanak --> régebbi telefonok még jobban szenvednek --> régi telefonok újra cserélése --> még nagyobb kereslet RAM iránt --> tartósan magas árak
Ha guglinál megtanulnának végre optimalizálni ahelyett, hogy csak még több RAMot vágnának mindenhez, lehet, hogy már normális RAM-árak lennének, és egy új telefon nem csak 1-2 évig lenne friss...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest