- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
modeller
aktív tag
Az elvált hátlap teljesen egyértelműen gyártói hiba, azzal nem hajthatnak el, ráadásul a nyomáspróbán azonnal kibukik. Ha ilyennel elhajtanak valakit (amit kétlek) akkor azonnal fogy. védelem.
De aki ennyire retteg (bár valószinű emberek százreinek sosem ázott be a sony telefonja) az vehet mellé biztositást 500-1000 ft/hó-ért és meg van oldva a probléma. De erősen túl van ez a dolog hypolva, mert volt pár ember akinek beázott, de hány százalék lehet az? 0.001? Ők boxolják le a szervizzel, a többiek meg vigan használják viz alatt is, nem kell ebből ekkora ügyet csinálni.Az biztos, hogy én már csak vizálló telefont veszek a jövőben is, mert marha jó.
-
modeller
aktív tag
Csak, mig a sony telefonokon van 2 nyilás aminek a kupakkal való lezárásáról a usernek kell gondoskodnia, addig az apple watch-on nincs, elég nagy különbség.
Mellesleg a sony vizálló telefonja marha jól működik, én vittem sós tengervizbe is, mélyre is és semmi baja, életem legjobb videóit, képeit lőttem vele a vizben és viz alatt, halakkal stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- BestBuy topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2279, 100% AKKUMULÁTOR
- Apple watch Series 9 45mm 2026.04.16 iSTYLE jótállás
- Újszerű állapotú Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2281, 100% AKKUMULÁTOR
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- Fotó állvány eladó
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest