- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richie86
senior tag
Tudom, egyetértek Veled/Veletek. De ezért írtam, hogy inkább foglalkozzanak ezzel, ebbe öljék a dollármilliókat (ne csak a reklámokra), mindenki, legyen az Apple, Samsung, Xiaomi tökmindegy. Én nem támadom egyik gyártót sem, de vélhetőleg a Samsungos balhé talán errefelé fogja terelni őket.
-
Richie86
senior tag
Persze igazad van, de azért ez nem csak annyi, hogy pixelhibás a kijelző vagy könnyen karcolódik vagy lötyög a gomb, vagy elromlott valami funkció nem működik stb. Arra azt mondja az ember, jé, nem jó, van garanciám? Van, érvényesíttetem. Nincs? Akkor kifizetem a javítást vagy a hibával együtt élek.
Itt azért olyan probléma van, ami akár emberéletet is követelhet. És mindegy, hogy milyen kicsi a lehetőség. 1 milliárdból is sok akár 1 emberélet is! Ez az én véleményem.Persze ne menjünk az utcára mert tégla esik a fejünkre, értem a Te álláspontod is. De azért ne bagatellizáljuk el a dolgot azzal, hogy hibahatáron belül dolgoznak. Ha épp Te lennél, akinek elfüstölt a telója és ne adjisten leégett emiatt a háza, kötve hiszem, hogy most ugyanezeket a sorokat írtad volna.
Én csak azt mondom, foglalkozni kell az akksik biztonságosabbá tételével, fejlesztésével, MINDEN GYÁRTÓNAK!
-
Richie86
senior tag
Az a kis százalék éppen elég ami van, és szomorú, hogy csak most kerülnek elő.
Ha jó ideje van akár csak pár darab, ami veszélyes (lehet), akkor épp itt az ideje már foglalkozni vele. Ha Te (vagy bármelyikünk) lenne épp csak az az egy, akinek kigyullad egy ilyen készülék miatt az autója, lakása, stb. akkor nem vigasztalna a tény, hogy "előfordul", meg hogy rajtad kívül nem volt más akinél kijött a hiba. -
Richie86
senior tag
Az a durva, hogy én ilyesmiket már nem csak hírekben olvasok. Kollégámnak gyengélkedett az iPhone 6-osában az akksi, van egy GSM-es ismerőse, a segítségét kérte új akksi beszerzésében/beszerelésében. Akksicsere közben elfüstölt a cucc, megégette kicsit a srác kezét is, meg megégtek a hangerőszabályzó gombok. Elvileg a régi akksi zárlatos lett. Most az új akksival hibátlanul megy a telefon, de én ezek után nem merném használni... Ennyi erővel a szemét is kib*szhatta volna ha nincs szerencséje.
-
Richie86
senior tag
Tényleg el kellene gondolkodni az akksik biztonságosabbá tételén, és ez minden telefongyártóra igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- weiss: Pant* rant
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Crucial 240GB SSD eladó
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest