- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Lord Sidious #55 üzenetére
Szerencsére nekem eddig csak olyan bug volt, ami dokumentált hiba és idővel jött rá javítás. Olyanba még soha nem futottam bele 8 év alatt, hogy valami azért kuszálódjon össze, mert régi mentést hoztam magammal. Egyetlen ilyen volt, az első ios 7 BÉTÁK egyikében a boot borzasztó lassú volt ha csak simán frissítettél előtte, friss telepítéssel ez nem jött elő, de ezt meg már a következő bétában javították és újra gyorsan kapcsolt be. Ez volt az egyetlen anomálisa, de mondom ez is az ios 7 béták kezdeti idején.
Szóval amúgy nem csak JB-vel terhelt, de bétás rendszerek mentései is terhelik a dolgot, de nem volt még gondom.
-
joey04
titán
válasz
Lord Sidious #51 üzenetére
Én pont ezt találtam a leginkább meggyőzőnek, hogy éveken keresztül csak frissítenem kell, és új eszköznél, vagy főverzió frissítésénél is mindent úgy kapok vissza ahogy volt, a rendszerbeállításoktól kezdve a háttérképen, ikonokon át az egyéb tartalmakig. Konkrétan 0 másodpercet kell eltölteni a belakással leszámítva azt az időt amit az iTunes elmókol magában. Soha semmi gondom nem volt, pedig még néha még szutykos JB-vel terhelt rendszerről is volt mentés. Falhoz is vágtam volna, ha úgy lenne ahogy mondod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- alza vélemények - tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- 3D nyomtatás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Apple USB C kábelek - Új
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest