Új hozzászólás Aktív témák
-
Everman
addikt
"Legalabb hulyeseget ne beszelj."
Inkább te ne.
A baseband frissítése nem csak a pálcikák kijelzését módosítja"Egyebkent a temaban mennyit szamit Bogek velemenye?"
Mivel náluk olyan készülék van, ami eldobja a vonalat a bal sarok érintésére, elég sokat számít, ha a frissítés után megjavul a dolog.
"Szo sem volt ez elso nyilatkozatokbol arrol, hogy varjatok amig kivizsgaljuk. Azok arrol szoltak, hogy a keszulek rendben van a felhasznalokban van a problema."
Az első nyilatkozatban konkrétan arról volt szó, hogy a probléma valószínűleg szoftveres jellegű, készül a javítás, de akinek ez nem felel meg az vigye vissza és visszakapja a pénzét.
Az Engadget újságírójával folytatott magánlevelezés egyrészt nem hivatalos vélemény, másrészt pont olyan bunkóság, mintha egy itteni privát beszélgetést nyomnék ki a fórumba a másik fél engedélye nélkül."Hat elmondom, hogy attol, hogy a SE a Nokia vagy a HTC kiadott fos keszulekeket az nem menti fel az Apple-t. "
Mivel a többi cégnél is vannak problémák és egyáltalán semmilyen reagálást nem vált ki belőlük, nem értem miért az Apple a fekete bárány, amikor lépett a problémára és megoldást is kínál rá. Sokan boldogok lennének, ha a Nokia, vagy az SE fele ilyen gyorsan és jól reagálna egy-egy hibára.
"Kivancsi vagyok hany keszuleket tapogattak agyon mig talaltak olyanokat aminel hasonlo hibat elo tudnak idezni."
Én nem keresgéltem, a családban lévő Nokia helyből hozza, az ismeretségben lévő összes mobil szintén.
-
Everman
addikt
"emlekeim szerint eloszor szoftveres javitast igertek."
Ami meg is jelent és több készüléknél működik is. Szerintem várjuk meg Bogék véleményét is ezzel kapcsolatban.
"Hir volt arrol is, hogy megtiltottak az ugyfelszolgaknak, hogy cseret, visszavasarlast, vagy ingyen tokot ajanljanak fel a veteli problemas modellekre"
Még szép. Melyik cég fog a blogszféra hülyeségére ingyen tokkal, vagy bármivel reagálni, mielőtt kivizsgálná az ügyet?
"Egyebkent meg hogy jon ide, a SE a Nokia meg a HTC? Ugy tudtam iPhone-rol van szo…"
Ja, hogy csak az Apple-t szabad fikázni? Más cég nagyobb disznóságai nem számítanak, mert azok termékeit te használod?
-
Everman
addikt
"Attol a problema ugyan ugy problema... a kommunikacios baki meg kommunikacios baki."
Még mindig nem egészen értem milyen kommunikációs bakiról hablatyoltok.
Az Apple összesen két alkalommal kommunikálta le ezt a dolgot, mindkettő aránylag korrekt volt, ha problémás eszközt kaptál, vidd vissza és kicserélik, ha nem élsz a csere lehetőségével, akkor visszakapod a teljes árát.
Ennél jobban nem lehet a dolgot kezelni.
---
Egyéb iránt már volt szó itt egy másik gyártó hardveresen elkúrt mobiljáról (SE P990i), ahol igen boldog lettem volna, ha hasonló kommunikációt folytatott volna a gyártó és nem egy soha el nem jövő szoftver upgrade-el hitegette volna a vásárlókat…
De annak sem lennék ellenére, ha a naponta újraindulgató és a beállításokat figyelmen kívül hagyó, tetű lassan működő N97 Mini árát ajánlaná vissza a Nokia."Nem is ertem miert kolt az Apple marketingre. A fanboyok megcsinaljak ingyen…"
Észre sem veszed, hogy fanboy vagy te magad is. Jössz ide fikázni, miközben az összes gyártónak vannak hibás készülékei, vagy sorozatai, csak azoknál legtöbbször szóba sem kerül, hogy egyáltalán foglalkozzanak az üggyel (0,55%-os reklamáció? Ugyan már, a HTC bevallottan 8% alatt nem foglalkozik a dologgal, a Nokia szerintem még magasabbra teszi a lécet, hisz szintén bevallottan félig sem kész szoftverrel dobja piacra a készülékeit.)
Szóval előbb lehet a saját házad táján kéne körülnézni, mielőtt mást kezdesz cseszegetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest