- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez oltári muris hiba!
Másfelől előbb-utóbb mindenki hibázik. Kiderült, hogy Steve Jobs nem isten...
Csak megfogta a lábát és most kapaszkodik. -
törölt tag
nézd, ha nem tudják mi a hiba, akkor nem kéne olyanokat nyilatkozni, aminek semmi köze a problémához. annyit kellett volna, ha már eddig fajult a helyzet, hogy kiáll Steve és bejelenti, hogy sajnáljuk, létező problémáról van szó, tudunk adni ingyen bumpert, vagy akinek ez nem nem felel meg, annak visszaadjuk a pénzét. ennyi, ebbe nem lehet belekötni.
nem olyanokat kellett volna, hogy "fogd máshogy", meg amikor az nem jött be, akkor "szoftveres hiba", amikor ez sem, akkor meg egy két órás prezentációt nyomni róla, hogy de ők mennyire szeretik a felhasználokat, és mennyire szarok a konkurensek telefonjai. -
ntomka
nagyúr
válasz
WonderCSabo #394 üzenetére
Dehogynem. Megmagyarázták, hogy itt nem rövidzárról van szó.
-
Everman
addikt
Mellesleg teljesen igaz.
Ha nem érdekel a készülék, akkor ne fikázd, ha gondod van vele, vidd vissza.
Gyakorlatilag ez a normális hozzáállás a dologhoz, nem?Ha rossz a TV-m, akkor nem kezdek el levelezni az LG CEO-jával, nem készítek Youtube videókat és készítek blogot róla, hanem felhívom a szervizt, vagy visszaviszem a boltba. Lehet, hogy én élek más világban, de nálam ez a normális reakció.
-
leeate
senior tag
Na ez az "Iphone 4 antenna song" most már felkhwrta az én agyamat is. Hogy lehet egy ekkora cég ilyen lekezelő a vásárlóival szemben?
"Ha nem akarsz Iphone-t, ne vegyél. Ha nem tetszik, vidd vissza." -
Everman
addikt
válasz
#16820480 #383 üzenetére
"olyanról hallottál már, hogy bizonyos szériát érint a probléma?"
Igen, sőt jelenleg is van az Apple-nél ilyen szériát érintő visszahívás ami a routerüket érinti.
Ha tudnák, hogy mi a konkrét probléma és melyik sorozatot érinti, biztos vagyok benne, hogy visszahívták volna, de mivel elszórt hibajelenségnek tűnik, így az a legegyszerűbb, ha a visszavásárlást és cserét ajánlanak, így akinél előfordul a gond tudja mit kell tennie.
"ha esetleg az elmúlt hetekben az apple nem azzal lett volna elfoglalva, hogy prezentációt gyártson"
Gyanítom, ezt még te sem gondolod komolyan.
"persze a saját tervezésű telefonnál fogalmuk sincs, hogy mi a hiba, de közben eladtak 3 milliót belőle."
Ha igazak az adatok, akkor a 3 millióból pár tízezer érintett készülék van és azok is elszórva a szállítmányban. Egyrészt elég kicsi az arány, másrészt nehéz kideríteni, ha magával a konstrukcióval előtte nem volt probléma, mert azért jó ideig tesztelték előtte.
-
Everman
addikt
"Telefonoknál ebben az árkategóriában nem."
Dehogynem
Vagy akkor miért nem lehet Galaxy S-el hívást fogadni néha?
Miért válik szét a kijelzője és hibás a modem része az EVO 4G-nek?
Miért voltak komoly gondjai a 3G-s hálózatokkal a Nexus One-nak?
Miért lett itt is a végletekig lehúzva megjelenéskor az N97?Folytassam még?
-
törölt tag
olyanról hallottál már, hogy bizonyos szériát érint a probléma? az akkumlátor visszahívásoknál sem mindet hívják vissza általában ugyebár.
ha esetleg az elmúlt hetekben az apple nem azzal lett volna elfoglalva, hogy prezentációt gyártson, meg megpróbálja lejáratni a többi márkát, akkor talán már tudnák, hogy mi okozza a gondot. persze a saját tervezésű telefonnál fogalmuk sincs, hogy mi a hiba, de közben eladtak 3 milliót belőle. hát nem is tudom... -
Oxi
aktív tag
válasz
WonderCSabo #376 üzenetére
Hol lehet olvasni róla?
-
Oxi
aktív tag
Mint cégnek, a számításuk bejöhetett:
- csináltak egy telefont, amely fogy mint a cukor
- szakmai dícséretek özönét kapja, nem méltatlanul, tegyük hozzá
- a szakirányú média felkapta, folyamatosan beszélnek róla és a cégről, állandó szereplési lehetőséget, reklámot biztosítva a cégnek( rossz is jobb, mint semmilyen)
- becsúszott egy hiba, ami számtek. termék esetén, valljuk be, mindennapos dolog
- viszonylag kis ráfordítással többé-kevésbé kezelték a hibát
- düböröghetnek tovább az eladások
- dől a lé, elégedettek a részvényesekA vevők is jól járnak:
- folytatódik az innováció: a következő teló ennyivel már biztos jobb lesz
- egy kívül-belül csúcs telefont kapnak
- ha nagyon nincsenek vele megelégedve, visszakapják a vételárat
- ha egy kicsit nincsenek megelégedve, kapnak hozzá tokot és megértő supportotA fórumozók is jól járnak:
- Aki akarja, ezerrel szidhatja az Applet, múltbeli, jelenlegi és jövőbeni ténykedéséért és persze a 4-ért
Summa-summárum mindenki megtalálhatja a azámítását.
-
azbest
félisten
a rövidre zárás szerintem is rossz kifejezés erre... max csillapítás lehet... rádiófrekvenciás jelről van szó. Lehet, hogy azon a ponton csatlakozik az antenna a belső elektronikához, ezért lehet ott "megfogni" a jelet, s nem pedig a másik végén. Nem lennék meglepve, hogy az esetleges hardveres javítás az lenne, hogy a másik végére kötik a későbbiekben a rádiót.
-
Oxi
aktív tag
válasz
WonderCSabo #373 üzenetére
Valószínűleg ennek is szerepe van benne, igen. Mint ahogy Everman fórumtárs írta, én is valószínűnek tarom hogy jelenleg még az Apple sincs teljesen tisztában az okokkal, pláne a megoldással.
Szerk.:Elnézést kérek érte, meggondolatlanság volt.
-
WonderCSabo
félisten
Ezzel tisztában vagyok. Az antenna esetében csak egy nagyon kicsi bőrfelületen keresztül záródik, méghozzá a bőr, különösen az izzadt bőr vezeti az áramot, simán elképzelhető, h. képes rövidre zárni a két antennát.
Már másodszorra oktatsz ki, először h. annyira szakember vagyok, másodszorra meg a primitívségemről...
-
Oxi
aktív tag
válasz
WonderCSabo #371 üzenetére
Az van hogy ne légy primitív. Az emberi test szövetek sokaságából áll, melyek közül van, amelyik jó vezető, de van amely kiváló szigetelő. Nem egyszerűsítheted le a kérdést azzal a válasszal hogy vezet, oszt kész. Ez primitivizmus.
Az egyik kéz egyik ujjától a másik kéz ujjáig az ellenállás 2M Ohm. Ha az ujjakat rászorítjuk az elektródákra, akkor viszont csak 100K Ohm. Ha vízbe mártjuk és nagy felületű elektródákat illesztünk rá, akkor még kevesebb. Másként viselkedik, ha alacsony feszültség éri és megint másként, ha magas, különbség van az egyenáram és a váltóáram testre kifejtett hatásában is.
Szóval sokkal bonyolultabb, mintsem egy "rövidzárlat" szóval elintézhető lenne. Azt pedig ne is részletezzük, hogy még az elektromágneses sugárzásnak is szerepe lehet benne.
-
WonderCSabo
félisten
Mi van? Igen, van itthon digitális multiméter, hiába siránkozol. Nem vagyok szakértő, itthoni barkácsolásokat meg tudom csinálni, illetve középsuliban / egyetemen vannak masszívan elektromosságtannal foglalkozó tárgyaim.
Az emberi test vezeti az áramot, hiába forgatod ki. Az iPhone 4 antennáját meg rövidre tudod zárni.
Everman: Szóval se nem rövidzár, se nem árnyékolás? Mérnök úr, akkor mi?
-
Everman
addikt
válasz
#16820480 #356 üzenetére
"hogy a teljesen magában álló telefon esetében a kérdéses részre rátesznek egy kulcsot, és a maximális térerőről leesik kvázi nullára, na olyat nem nagyon fogsz tudni semmilyen másik telefonnal eljátszani."
És érdekes módon nem mindegyik iPhone 4-el tudod megtenni.
A másik igencsak érdekes momentum, hogy miért a bal alsó sarok? Jobb felül ugyanolyan találkozási pont van, ott miért nem történik semmi, bárhogy is zárod rövidre?
Arról nem beszélve, hogy akárhogy fogod kézbe, a két antennát akkor is érinted egy időben.Miért a bal alsó pont érdekes ebben a kérdésben?
Piszokul nem rövidzárakról, meg árnyékolásról van szó és gyanítom az Applenek sincs még teljes képe a hiba lényegéről.
-
Oxi
aktív tag
válasz
WonderCSabo #363 üzenetére
Milyen áramot? Azt a fajtát egy karvastagságú fadarab is vezeti.
Vegyél már a kezedbe egy multimétert és mérd meg mennyi áramot vezet a bőröd. Amekkora szakembernek mutatod magad, biztos van a kezed ügyében egy multiméter.
-
julius666
addikt
válasz
#16820480 #366 üzenetére
Tudom, ezért írtam csak a villanymérnököket:
De ha valóban érdekel a téma, akkor keress egy elektronikai könyvet és olvass!
(A google nem mindig a tutti tudást adja.)Ha neked meg a józan paraszt észnek nem hisz, akkor az elektronikai könyveknek (pontosabban azoknak akik hivatásból olvastak már egy rahedlit) csak hisz már.
-
törölt tag
hmm, miért ne zárhatná rövidre a kezével?
tudod, az emberi bőrnek is van vezetőképessége. hogy ne menjünk túl messzire egy példáért, a nagyságos szifon érintőkijelzője pontosan ezen az elven működikde akkor is az a legjobb, amit valaki már írt itt valamelyik fórumban, hogy oda tették a bal alsó sarokba a flight mode-ot kapcsoló "érintőgombot", csak elfelejtettek szólni az elmbereknek...
julius666: igen, de szerintem aki tanult minimális fizikát, annak egyértelmű, hogy "vezetéket" nem hagyunk szigeteletlenül olyan helyen, ahol hozzá lehet érni könnyedén. legközelebb mi lesz, az akkumlátor töltőcsatlakozóját pakolják ki a burkolatra?
-
julius666
addikt
Hát persze, ha nagyon erőlködünk, de sok olyan telót nem találsz, amit kézrátétellel rövidre tudsz zárni erőlködés nélkül.
Na, hát pont ezért jó az iPhone! A térerőt érintésre tudod változtatni! Úgyis a touchpadok a menők. Kézrátételes gyógyítás!
Ez kérlek szépen nem bug, ez fícsör -
gmanus
csendes tag
válasz
#16820480 #356 üzenetére
Akkor itt is rövidre zárták?
A kezével! Ügyes.Félre téve a viccet! Amik megjelentek cikkek a problémáról azok mind találgatások.
A tutit az iPhone tervező mérnökök tudják, de azt nem fogják publikálni.
De kérlek, higgyétek el, hogy nem "rövidre zárják". Ez akkor is marhaság ha 100 helyen leírják.Részemről a téma lezárva!
-
ntomka
nagyúr
Te komolyan nem vágod mi a különbség mi a rövidzár és az árnyékolás között? Ne haragudj, hogy ezt fogom mondani, de menj vissza fizikát olvasni/tanulni, ne WonderCSabot küldözgesd.
És igen, nevetséges, hogy az Almás Pisti azzal védekezik, hogy más telót is le lehet árnyékolni, ha nagyon erőlködünk. Hát persze, ha nagyon erőlködünk, de sok olyan telót nem találsz, amit kézrátétellel rövidre tudsz zárni erőlködés nélkül.
-
törölt tag
ezt elég könnyű, ugyanis a régebbi szifonoknál az alsó részében van a telefonnak az antenna. a csávó jól körbeölelte a mancsával, így csökkent valamennyire a jelerősség. ez normális, bármilyen telefonnal el lehet játszani.
ellenben azt, hogy a teljesen magában álló telefon esetében a kérdéses részre rátesznek egy kulcsot, és a maximális térerőről leesik kvázi nullára, na olyat nem nagyon fogsz tudni semmilyen másik telefonnal eljátszani. -
gmanus
csendes tag
válasz
#16820480 #353 üzenetére
Akkor magyarázd el nekem ezt:
iPhone 4 Antenna Issue on iPhone 3GS -
gmanus
csendes tag
válasz
WonderCSabo #352 üzenetére
El olvastam a hozzászólásokat , itt ebben a témába és látom, hogy teljesen mindegy mit mondanak neked.
De ha valóban érdekel a téma, akkor keress egy elektronikai könyvet és olvass!
(A google nem mindig a tutti tudást adja.) -
törölt tag
a helyzet az, hogy elég összeérinteni a két antennát, nem kell egyáltalán egész tenyérrel eltakargatni. ez rövidre zárás. illetve egészen pontosan a két aktív áramköri elem összekötése. nem hiába van külön antenna a wifi-gps-bt hármasnak, és külön a gsm résznek. csak a probléma az, hogy az antennát a szifon4-en burkolatlanul (=szigeteletlenül) kitették a telefon külsejére, így egy ártaltan mozdulattal akár rövidre is zárhatod a kettőt. ez a probléma, nem pedig az árnyékolás.
ez pedig bár revolutionary design, de egyben tervezési hiba, és sem szoftveres frissítéssel nem orvosolható (ahogy először kommunikáltáák), sem a többi mobilon nem jelentkezik (ahogy azt most kommunikálják).
-
gmanus
csendes tag
válasz
WonderCSabo #350 üzenetére
Azért nem vitatkozom a rövidre zárásról, mert szerintem hülyeség!
Hibás maga a kifejezés erre a problémára.
Tehát nem tudok vele vitatkozni! -
gmanus
csendes tag
válasz
WonderCSabo #346 üzenetére
Nem írok össze vissza. (Legalábbis remélem)
De nem szeretnék ilyen melegben az antenna karakterisztikájáról eszmecserét folytatni. -
gmanus
csendes tag
Hanem?
"Néhány felhasználó jelezte, hogy problámájuk van az az iPhone 4 antennájával. Egyes esetekben jelentősen csökkent a térerő. {...} mivel az Apple-nél mérnökök dolgoznak, rögtön nekiláttunk, hogy összegyűjtsük a probléma feltárásához szükséges információkat. Ha az iPhone-t egy bizonyos módon tartjuk, akkor a térerő csökkenhet. De ez más telefonok esetében is előfordul.
Rádiójel árnyékolásáról beszélek!
Sajnos nem voltam egyértelmű! -
gmanus
csendes tag
válasz
WonderCSabo #337 üzenetére
Ahogy elnézem a hozzászólások számát, órákig lehetne csevegni a hibaNemhebaDemégiscsakhiba, de ezt majd eldöntik azok akik használják a telefont.
-
törölt tag
-
gmanus
csendes tag
válasz
WonderCSabo #334 üzenetére
Ha elég kitartó az ember , akkor a 3GS-en is elő lehet idézni a "hibát".
Nem véletlenül tettem idéző jel közé!
Közel 1 éve használom naponta a 3GS-t, de még soha nem volt vele ilyen problémám. -
gmanus
csendes tag
válasz
WonderCSabo #334 üzenetére
Figyelemmel kísértem a bejelentést.
Amúgy: csináltunk próbát készülékekkel és azért írtam amit írtam. -
gmanus
csendes tag
Vihar a biliben!
Marhaság a visszahívás! A legszebb, hogy sok esetben nem tudták reprodukálni az "antenna hibát".
Ez csak olyan uborka szezonos hír! -
kzoltann
aktív tag
Nagyon egyszerű, iphone 5-nél bejelenthetik a "világ első" működő mobilantennáját.
-
vanhalen
senior tag
válasz
Dr. Akula #328 üzenetére
OSX 2001 óta van és a Next nevű BSD "fork"-ból lett mach kernellel megtámoga, meg cocoa, QE + CI stb-vel, és max annyi köze a Xerox PARC-által a 80-as években kifejlesztett Alto nevű gépen futó GUI-hoz, hogy egere, meg ikonjai vannak... Egyébként fizettek a licencért, csak mondom, ennyit a "lopásról". Ahogy a Microsoft is fizetett érte, sőt nem sokkal később Charles Simonyi és a GUI-n dolgozó csapat nagy része átvándorolt a Microsofthoz. Javaslom, gondolkodj, mielőtt beszélsz-írsz... A többin ilyen "általános" (és divatos) fröcsögéseden meg csak nevetni tudok. Meg rajtad is
-
vanhalen
senior tag
Csak nekem tűnt fel, hogy ez a "cikk" enyhén szólva sem elfogulatlan/pártatlan? Kezdve a címétől, végig tetten érhető benne valami tipikusan "magyar", sárga irigységgel vegyes káröröm, hogy "háháá megbotlott végre a k**ög!!". Az egész egy boszorkány égetésen skandáló csürhe szellemiségét idézi valahogy. A cikk írója sejtésem szerint kb. annyit tud a kreativitásról, hogy élete összes végterméke pár gramm foszfor, némi kalcium, esetleg (ha szaporodna) pár utód lesz, no meg pár ilyen "cikknek" nevezett fröcsögés
Gratulálok..
De télle' -
törölt tag
cikkírónak üzenném:
Muhahaha
-
törölt tag
"A Consumer Reports fizetett blogját nem kéne felhozni ">miért is? ott TE neked kell fizetni, hogy megkapd a teszteket, pont azért, mert máshonnan nem kapnak. ugyan így van a Stiftung Warentest, egy (vagyis inkább A) fogyasztóvédelmi civil szervezet Germanyban. de amit ott leírnak, arra odafigyelnek a gyártók is. pusztán azért, mert a fogyasztók komolyan veszik a véleményüket.
-
törölt tag
válasz
Dr. Akula #315 üzenetére
"Sztem ez már rég eltűnt, max a fanokat vakítja el a marketing még egy darabig. ">ne hidd! pont, hogy ezeket a hibákat ilyen-olyan it oldalakon lehet olvasni, amit viszont a júzerek 99+%a nem tesz. így marad a marketing. ami rombolni tud, azok ezek a nagy hírverésű médiatörténetek. de ez ellen is ott a marketing, és a "mi a júzerek boldogságáért vagyunk" dumák. sok-sok baki kell még, hogy a mítosz leépüljön. olyan ez, minta lavina: ha egyszer elindítod, megállítani már nehéz.
-
Everman
addikt
válasz
WonderCSabo #321 üzenetére
Mégse mindegyiknél van gond.
-
Everman
addikt
válasz
eziskamu #318 üzenetére
Egy fém kulcsnak eléggé nagy a vezetőképessége, de azzal sem sikerült reprodukálni a nálam járt készüléknél a dolgot. Ennél komplexebb lehet ez.
Nem csak a kijelzést és annak kiszámolását változtatták, hanem mást is. Ezért is várom Bog reakcióját, hogy történt-e változás a 4.0.1-re frissítés után.
-
eziskamu
addikt
Szerintem a térerő probléma azért nem annyira egyértelmű, mert mindenkinek más a tenyerének és a bőrének vezetőképessége, és még egyénenként is időszaktól/helyzettől függő.
Valamint a térerő kijelzés mögötti algoritmus most tényleg csak a kijelzésért felelős, vagy van-e "beleszólása" a kapcsolatba? (pl. ha a kiszámolt térerő egy szint alatt van, bont a telefonálásért felelős kód, tehát nem csak a hibás jelzéseket és időtllépéseket veszi figyelembe, hanem a kiszámolt szintet is) -
Everman
addikt
válasz
julius666 #314 üzenetére
"Mondjuk aki nem olvas IT cikkeket annak a dolog lehet fel se tűnt amúgy"
Ne haragudj, de ha a kezedben tartott készülék egy érintéstől eldobja a kapcsolatot, az igencsak feltűnik.
Én sem véletlenül teszteltem le személyesen a dolgot, mielőtt rendeltem.
A telefonálás ebben az esetben nálam érdektelen, mert soha nem tartom úgy beszélgetés közben, hogy ez előforduljon, de jobbkezes létemre egyéb felhasználáskor bal kézben fogom tenyérben és jobb kézzel kezelem. Elég ciki lenne, ha elmenne az adatkapcsolat közben, hidd el én is gondolkodás nélkül visszavinném ilyen esetben. Ez egy műszaki cikk, az emberek nem a vasba "szerelmesek", hanem a szolgáltatásokba és a gyors, stabil működésbe, ha ez sérül, akkor onnantól a kutyát nem érdekli milyen logó van rajta."Szóval végül is érthetőek a számadatok."
Jó neked, számomra nem ennyire tiszta a kép. Én inkább egy a szállítmányban elszórva jelen lévő hibás készülékcsoportra tippelek, amit nem tudnak valamiért sorozatszám alapján kiszűrni (sőt akár az is elképzelhető, hogy még nem is tudják, hogy mi idézi elő a hibát némelyik készüléknél), ezért is ajánlják probléma esetén a cserét, vagy pénzvisszafizetést (ha mind hibás lenne, akkor ami nálam járt is így viselkedett volna és nem igen lenne mire cserélni sem).
-
Everman
addikt
Néha aludni is kell
A további hozzászólásokig meg megvárom a saját készülékem és Bog tesztjét, főleg, hogy mi történik nála az új firmware telepítése után.
Amit írt nem kicsit meglepett, mert tőle hallottam először olyat, hogy honos hálón eldobja a kapcsolatot. Közel 20 készülékről tudok itthon és egyiknél sem fordul elő, magam is leteszteltem és itt sem volt gond (sőt olyan helyen is gond nélkül tudtam vele telefonálni, ahol eddig egyik készülékem sem talált jelet), ennek fényében eléggé egyértelmű véleményt lehetett alkotni az ügyben.
Emiatt továbbra is úgy gondolom, hogy a dolog nem általános érvényű, hanem csak egy hibás szériát érinthet, ezt támasztja alá a kis számű reklamáció is. Amit nem tudni, hogy mennyi készüléket érint a dolog és azóta sikerült-e kiszűrni a hiba okát.
A másik érdekes dolog, amit senki nem kommentelt le, pedig sokat jelenthet, hogy az ingyen Bumpert szeptember 20-ig adák csak. Mire fel a határidő? Ha több széria lesz, akkor a régit Bumper ide vagy oda, cserélniük kell (a Nokia is megtette az e90-el), vagy egyszerűen addigra fut ki az a készlet ami már úton van a boltokba és nem tudják mennyi hibás készüléket tartalmaz?
-
Dr. Akula
félisten
a kárpótlástól való elzárkózás miatt a fogyasztóbarátság mítosza is eltűnik a balfenéken.
Sztem ez már rég eltűnt, max a fanokat vakítja el a marketing még egy darabig. Jóideje lehet olvasni különféle apple cuccok ilyen-olyan hibáiról, amihez a szervíz / szaküzlet hozzáállása tipikusan magyaros. Vettél cuccot jó drágán, aztán kasszítól távozás után 0 felelősségvállalás. Persze ez nem csak az applera jellemző, de ahhoz elég hogy mindenkinek világos legyen: ez se jobb semmivel. -
julius666
addikt
válasz
WonderCSabo #312 üzenetére
Everman kolléga, imádott Jobs is beismerte, most már Neked is szabad...
Mindjárt megjelenik egy "én megmondtam" dumával.
És az a vicc hogy tényleg, fogadjunk neki a lényeg az lesz, hogy nem sokan vitték vissza a készüléket szervízbe...
Mondjuk aki nem olvas IT cikkeket annak a dolog lehet fel se tűnt amúgy, aki meg olvasott, gondolom kivárt. Szóval végül is érthetőek a számadatok. -
DopeBob
addikt
válasz
WonderCSabo #312 üzenetére
Hogy eltunt, remélem nem vágja fel az ereit
-
WonderCSabo
félisten
Everman kolléga, imádott Jobs is beismerte, most már Neked is szabad...
Egyébként abszolút normálisan oldották meg a dolgot.
-
-
dezz
nagyúr
Elismerték, ingyen tokot fognak hozzá adni: [link]
-
Everman
addikt
válasz
FireKeeper #304 üzenetére
Mondjuk mert visszakapja az árát és vehet helyette szuper Galaxy S-t
-
Everman
addikt
válasz
julius666 #300 üzenetére
"Légy szíves addig ne puffogtasd ezt a marhaságot többet, amíg alá nem támaszdod valamivel."
Minden apróságot felfúj az ezzel foglalkozó média, szerinted, ha tömegesen vinnék vissza a boltba a terméket, akkor nem ettől harsogna az össze hírportál?
Vagy az Apple már a Gizmodo-t, Engadget-et és az összes portált is cenzúrázza?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M710S SFF i5 6500 + 16 Gb Samsung 2.133 Mhz + 256 Gb Samsung NVME
- Asztali PC , i5 9400F , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- i7 8700/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 24GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest