Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Everman
addikt
"Én az Apple-t termékeket illettem kritikával. Erre keverte össze-vissza a hsz-eim lényegét és sorrendiségét a kolléga."
Persze, hisz te nem kevertél
"Mikor rákérdeztem, hogy miért van iphone-juk, miért vesz g3-ast, akkor a válasz a csak volt, mert szeretik az Apple-t. Azóta az Iphone 3* volt szervízben, a g3-as meg alaplaphibás lett."
Szóval vett egy 15 éves Mac-et és egy iPhone és mindkettő meghibásodott és az iPhone-t háromszor is vitte szervizbe, holott azt nem javítják, hanem cserélik hiba esetén.
"A g3-asban igazad van, régi a sztori, de attól még igaz."
Aztán hirtelen régi lett a sztori, bár akkor nem értem, hogy tizenvalahány éve hogy vett iPhone-t.
"Az, hogy az Iphonet cserélik, szép dolog, de a hölgynek akkor is 3* volt szervizben a készülék."
"Akkor így jobb: 3* romlott el a készülék, 3* kapott újat--- Na így tetszik?"
Tényleg hihető sztori, kár, hogy minden hozzászólással változik.
"Amit írtam, az igaz, ne kelljen már bizonygatnom, hogy igazat mondok."
Ezek után nem kell, köszi...
-
Misály
addikt
most elkepzelem ahogy adotorony melletti epuletben korbeullnek tizen:
- Ok fiuk fullon van a terero, letisztogattuk a keretet, 3ra mindenki tegye oda az ujjat
- ok
- Rendben!
- Nekem 3GS-em van az er?
- Persze ugyanaz az ios van rajta ne butaskodj mar... szoval 3...2...1... Geza mondom az ujjadat tedd oda!!!
Par perc mulva...
- Ezt most miert is csinaljuk?
- Mert az interneten rosszul tudjak! -
Everman
addikt
válasz
julius666 #180 üzenetére
"Aha, a videók készítői nyilván mind M$bérencek."
A tavalyi 3GS-es videókat kik készítették szerinted?
"Meg az a többezer ember is, akinek ELŐJÖTT a hiba."
Nem igen látni ezt a több ezer embert, hogy vinné vissza a készülékét, mert nem tudja használni.
No meg pár ezer ember a 3 millióhoz képest hány százalék? 0,1-0,2%
Melyik cég foglalkozna ilyen hibaaránnyal egyáltalán?"De bocs, de azok után amit ebben a threadben műveltél, nem igazán tekintelek megbízható információforrásnak"
Értem, szóval tapasztalat nélkül fikázni lehet, kipróbálás után mellette szót emelni nem.
Vicces hozzáállás."És handras-t se, miután ebből él."
Fail. Nem forgalmaz iPhone-t és jó pár Apple terméket szarrá fikázott már, ha valóban olyan.
"Nahát, akkor mégiscsak létezik a hiba? Vagy mivan?"
Hány videót linkeljek, ahol ugyanúgy fogva más készülékeken is elmegy térerő?
Vagy akkor most mindegyik mobil hibás?"Ajánlom a már linkelt blogbejegyzést"
"Legalábbis ez volt mostanáig, mert a Gizmodo tele van azokkal a beszámolókkal, amik a mobil megjavulásáról szólnak."
Ezen nem csodálkozom
A Gizmodo ellen már két bírósági eljárás folyik, gyanítom, most, hogy az Apple megmozdult enyhén maguk alá csináltak és hirtelen "megjavulnak" a készülékek és ugyanúgy nem lehet velük előidézni a problémát mint az összes itthon fellelhető példánynál sem.
-
törölt tag
Nekem csak olyan ismerőseim használnak Apple cuccokat, akiknek semmi it tudásuk nincsen
Azért ugye ezzel nem azt próbálod sugallni, hogy az Apple termékek komolyabb felhasználásra alkalmatlanok?
Én több mint két éve dolgozom Mac OS X és Linux alatt felváltva, nem igazán akadt olyan feladatom, aminek az elvégzése komolyabb fejfájást okozott volna bármely rendszeren is. Bármilyen tévhitek is keringenek, a Mac OS X egy jól összerakott, viszonylag stabil és nagyon sokoldalú rendszer.
Mellesleg a Windows PC userek X%-ának sincs semmi IT tudása, és nyilvánvalóan több a hozzánemértő Windows PC user mint a hozzánemértő Mac user, már csak az előbbi sokkal nagyobb piaci részesedése miatt is. Ugyanakkor annak is nagyobb az esélye, hogy egy hozzánemértő először nem egy <10% piaci részesedésű rendszerrel ismerkedik meg, hanem a >90% részesedésű (de facto sztenderd) Windows-zal. És tudjuk, az emberek milyen nehezen váltanak, főleg a hozzánemértők, akik örülnek, hogy bár egy rendszer csínját-bínját nagyjából kiismerték.
Szóval kérem mellőzni az ilyen sztereotipikus és ostoba kijelentéseket, miszerint "az Apple termékek hülyéknek valók, bezzeg a Windows vagy az Android userek csupa 150-es IQ-jú IT-doktor".
-
depmod
aktív tag
válasz
talamasca #192 üzenetére
Bocsánat, de én nem ezzel indítottam. Én az Apple-t termékeket illettem kritikával. Erre keverte össze-vissza a hsz-eim lényegét és sorrendiségét a kolléga.
Amit írtam, az igaz, ne kelljen már bizonygatnom, hogy igazat mondok.
Idézlek: A hiba létezik, de fel van fújva. Ennyi.
Akkor kinek van igaza? Neki (ja igen, meg a sok barátja), mert kipróbált egyet és nem tapasztalt problémát?
És még valami. Vagy rengeteg barátja van, akik közül néhányan a kérdéses telefont használják (1 hónapja jelent meg), vagy elég sok az Iphone-t használó ismerős, akkor meg reálisan gondolkodva ki a részrehajló? -
talamasca
senior tag
A valós példánál arra céloztam, hogy vette a fáradságot és kipróbálta a terméket.
Erre leteremtitek.
Nem az a legvalósabb meggyőződés, ha kipróbálsz valamit?
Lehet, hogy nektek nem, de számomra ez hiteles.
De még mindig csak a flame megy.
A hiba létezik, de fel van fújva. Ennyi.
-
julius666
addikt
válasz
#24737024 #186 üzenetére
Távol álljon tőlem, hogy bármilyen telefonért órákat álljak sorban a megjelenése napján. Csak a kettős mércére próbáltam felhívni a figyelmet.
Tudom, erre írtam hogy hiába próbálkozol.
Senki sem pattogott a sorbanállással, ilyen más cégeknél is nyilván van. Az egész sorbanállás dolog csak hülyeandrás barátunk miatt lett elhíresült. -
törölt tag
válasz
Hedgehanter #17 üzenetére
Ha neked a Vista hibás termék /volt, akkor gratulálok.
-
depmod
aktív tag
válasz
talamasca #183 üzenetére
Mi az ellenpélda?
Az,hogy azt állítja, hogy...?Ne haragudj, de mikor én hoztam példát az Apple termékekkel kapcsolatban, akkor leteremtett Everman, hogy össze-vissza, másodforrásból okoskodom, fogalmam sincs a termékről, életemben nem fogtam, használtam.
De amikor ő mond valamit, az már egyből tény? Miért, ki Ő, hogy elhiggyem neki azt, amit mond, mikor Ő nem hisz nekem.Itt vagyok már egy ideje a PH-n, de ilyen arroganciával még nem találkoztam. Ja de igen, egyszer egy NV fan volt szintén ilyen természetű.
-
Misály
addikt
válasz
remington2 #184 üzenetére
es nincs kanal
-
remington2
senior tag
válasz
talamasca #183 üzenetére
Valós ellenpélda ROFL
Igen, tehát a probléma nincs, nem létezik. Mivel nincs, így nem foglalkozik vele a sajtó, az Apple, Steve Jobs sem. Mivel nincs gond, ezért nem született meg ez a cikk, és én nem írok ezt a hozzászólást. Az apple sem dolgozott a probléma megoldásán.
Akkor viszont az a helyzet, hogy valaki babrált az idővel.
-
julius666
addikt
válasz
#24737024 #179 üzenetére
Akkor most a Motorola is ugyanolyan agymosott rajongókkal rendelkezik ezek szerint?
Biztos van egy pár, de azért nem egészen ua a két cég.
Vagy aki Apple-ért áll sorba az fanatikus, aki Motoroláért, az csak egy egyszerű türelmetlen vásárló?
Aki órákat áll sorba motorola telóért, hogy az elsők között juthasson hozzá, az ugyanolyan fanatikus.
Hiába próbálkozol. -
julius666
addikt
Kár, hogy élőben ezt nem igazán lehet reprodukálni, én fél óráig próbálgattam ujjal, tenyérrel, kulccsal, de nem igazán érdekelte a készüléket.
Közel tucatnyi ismerős használja már hetek óta (itthon, Angliában és Olaszországban) és náluk sem jelentkezett ilyen gond.
Érdemes lenne, a hozzád hasonló megmondóemberkéknek elugrani az XMS-be és megtapogatni, mielőtt ilyen csodálatos szakvéleményt formálnak látatlanul pár ostoba videó alapján.Aha, a videók készítői nyilván mind M$bérencek. Meg az a többezer ember is, akinek ELŐJÖTT a hiba. Az persze simán elképzelhető, hogy a hétköznapi használat során nektek nem jön elő, mielőtt valami olyat magyaráznál bele a kommentembe amit nem mondtam. De bocs, de azok után amit ebben a threadben műveltél, nem igazán tekintelek megbízható információforrásnak. És handras-t se, miután ebből él.
Nem véletlenül, mert egészséges ember nem úgy fogja a mobilját, mint egy szakócát.
Nahát, akkor mégiscsak létezik a hiba? Vagy mivan?
Amúgy kösz, de ezzel a beszólással számomra nyilvánvalóvá tetted amit amúgy is gyanítottam: te csak trollkodsz.Marha érdekes, hogy a közel 3 millió megvásárolt készülékből nem igen visznek vissza a boltokba ilyen probléma miatt.
Magyarázd már el, ezt te honnan a rákból szeded?
Ajánlom a már linkelt blogbejegyzést: [link]
Ja, bocs, az appleblog is M$bérenc. Hogyan is felejthettem el ilyen alapvető dolgot. -
törölt tag
The Droid X, which may be the toughest smartphone yet to effectively challenge the iPhone, went on sale at 12:01 a.m. Thursday, starting with customers lined up outside a Columbia, Md., Verizon Wireless store.
Az iPhone 4 megjelenésekor kialakult sorok kapcsán sokan "fanatizmust" emlegettek. Akkor most a Motorola is ugyanolyan agymosott rajongókkal rendelkezik ezek szerint?
Vagy aki Apple-ért áll sorba az fanatikus, aki Motoroláért, az csak egy egyszerű türelmetlen vásárló?
-
Roxbury
őstag
"De egyébként, addig amíg az én kezemben nem szakad meg a hívás és abban a liftben is tudok telefonálni, ahol az összes Nokia nem talál jelet, addig nem igazán érdekel, hogy ki mit mér, vagy mond. Ennyi a lényeg, nem több és nem kevesebb."
Akkor minek írsz ide egyáltalán?
-
negyedes
addikt
Csak a szokasos. A dizajn a hasznalhatosag felett.
-
Everman
addikt
"feher-feher hatan uvegekkel"
Mondj nekem fehér Apple terméket a Macbook-on és az iPhone-on kívül.
"Lemertek es van jelromlas nem kicsi, sokkal nagyobb merteku mint mas eszkozoknel. Minek ellenkezel?"
Már mondtam, volt a kezemben, próbáltam, szerinted?
Mellesleg annyira nagy a jelromlás, hogy a Gizmodo főszerkesztője az iPhone 4-el tud évek óta először otthonról telefonhívást kezdeményezni, mert más készülékkel eddig nem sikerült, annyira rosszul lefedett területen lakik. És ezt úgy nyilatkozta, hogy egyébként ők lapátolják legjobban a sz@rt ez ügyben.
De egyébként, addig amíg az én kezemben nem szakad meg a hívás és abban a liftben is tudok telefonálni, ahol az összes Nokia nem talál jelet, addig nem igazán érdekel, hogy ki mit mér, vagy mond. Ennyi a lényeg, nem több és nem kevesebb. -
Misály
addikt
igen szerintem a rozsaszin ferfias szin...
bemegyek egy apple boltba es elfog a buzihangulat a sok lekerekitett szartol a feher-feher hatan uvegekkel, mint egy fodrasszalon , az meg hogy handras noket rak melle es apple lanynak hivja oket...
ez egy kib@szott eszkoz, nem statuszszimbolum csak annak adjak el.
Lemertek es van jelromlas nem kicsi, sokkal nagyobb merteku mint mas eszkozoknel. Minek ellenkezel?
-
Everman
addikt
válasz
remington2 #167 üzenetére
"Nem semmi munka úgy behülyíteni valakit, hogy akkor is a céget védi, ha átvágják"
De az sem semmi munka, hogy annyira ellene hangoljanak valaminek, hogy megmagyarázd valakinek, hogy valami nem működik, úgy, hogy a te kezedben soha az életben nem volt az eszköz, a másiknál meg igen.
Vajon mennyire tűnik hitelesnek a mondandód innen nézve? -
Bulváros 0 hírértékkel.
Keep up the good work! -
szuper-t
őstag
Sztem most fejezzétek be!
Lehet menni privátba és ott folytatni nem szét offolni az egészet.Témához szólva:
Nekem is volt Ájfónom nem estem tőle hanyat.
jó de ízlések és pofonok. 1-2 barátomnak meg nagyon beváltDe a térerő probléma nem csak most jött elő hanem az előző generációnál is ahol kontakthiba volt a forrasztásnál.
-
Jaffafa
aktív tag
válasz
attila9988 #162 üzenetére
Most nem az Apple-t védem, csupán kijavítom az írásodat :
"Van egy termék, ami tervezési hibás, és piszok drága."
Helyesebben :
"Van egy minöségi termék, ami tervezési hibás, és nekem piszok drága."
Egy termék árát mindig a piac határozza meg (kivéve a szocializmusban élöknél/gondolkodóknál, lásd "gázártámogatás"). Az, hogy mi drága mi nem, nagyon relatív. Nekem pl egy Sony laptop is drága, s ha már annyi pénzt szánnék egy lapira, akkor már inkább egy Macbook Pro-t vennék.
Az Apple egy f*sz volt eddig ebben a témában, mert szerintem is qrvára szarul kezelték a helyzetet, de az amit itt sokan lenyomnak az még nevetségesebb.
-
-
Everman
addikt
válasz
attila9988 #162 üzenetére
"Van egy termék, ami tervezési hibás, és piszok drága."
Ezzel két baj van, az egyik, hogy nem tervezési hibás, mert akkor az összes készülék érintett lenne és legalább tucatnyi tulajt ismerek akiknél egyszer sem jött elő ez a gond és személyes próbálkozásaim is kudarcot vallottak ez ügyben.
A másik, hogy a hasonló kategóriájú készülékek is ennyibe kerülnek (pl. a 16 GB-os Galaxy S is), az, hogy a magyar fizetésekhez képest drága, az vitathatatlan, de sajna nem is mi vagyunk a célpiac. -
attila9988
őstag
Divatos az anti-Apple hype mostanában.
Ugyan már. Sosem értettem miért kell védeni a multikat kis fogyasztóként. Nincs itt szó semmi anti apple marhaságról. Van egy termék, ami tervezési hibás, és piszok drága. Ők meg le**ák és félmegoldást javasolnak, de azt sem ingyen.. Ez pofátlanság. Nehogy már sajnáljuk szegény apple -t
-
Everman
addikt
"en tovabbra is fenntartom ha a hiba nem letezene ahogy te es a tobbi markasznob allitja, akkor nem lenne ma sajtotajekoztato."
Nem, persze, hagynád, hogy a marhaság gyűrűzzön és tényleg károkat okozzon.
"egy nagyon jo marka hogyan tudja szep lassan leepiteni magat."
Ajjaj, a gyártók mindegyike szeretné így leépíteni magát
ha nem tűnt fel, akkor az Apple-nek nem egészen az antenna "probléma" a legnagyobb gondja, hanem az, hogy nem képes annyit gyártatni a készülékből, amennyire kereslet van.
Ha leépülő céget akarsz látni, akkor inkább a Nokia háza táján keresgélj. [link]"gaygeek - bocs de buzis a designjuk"
Gyanítom te a kifordított ízlésvilágú figurákhoz tartozol, akik szerint a rózsaszín a férfias szín, mert az acél, alumínium és üveg egészséges emberben nem éppen gay, vagy nőies képzeteket kelt.
Az antennát meg már tucatszor írtam, tapizd meg élőben, hátha végre eljut a beszűkült tudatodig, hogy NEM történik semmi érdekes közben.
-
Everman
addikt
"Te ennyire VAK vagy, vagy csak tetteted???"
Éppen hogy nem, ezért kezdek jól mulatni, mert egyre jobban belekeveredsz a dologba
"Everman, ettől még jó ember vagyok?"
Hogy milyen ember vagy az ezekből a hozzászólásokból nem derül ki és a mobilod alapján végképp nem foglak megítélni.
Az, hogy szeretsz nagyokat mondani az látszik, de ez sem különösebben érdekes, főleg, hogy az a bizonyos lóláb eléggé kilátszik (3 hozzászólás, három variáció). -
Misály
addikt
en tovabbra is fenntartom ha a hiba nem letezene ahogy te es a tobbi markasznob allitja, akkor nem lenne ma sajtotajekoztato.
Nem posztom fikazni az apple-t, szamomra egy mozi az egesz amit lemuvelnek, vicc hogy egy nagyon jo marka hogyan tudja szep lassan leepiteni magat. (gyk.; hogyan lesz egy gaygeek - bocs de buzis a designjuk - premium termekgyartobol botranyoktol telitett kabare es ez elsosorban maguknak koszonhetik)
Ui.: Az antenna jelen esetben ket szigeteles nelkuli vezeto. Ha belevezetnel 230at es ugy tapiznad akkorse lenne rovidzar hanem csak arnyekolod?
-
depmod
aktív tag
"a hangadók a konkurens gyártók emberei, illetve azokkal szimpatizáló egyedek"
Itt egy szimpatizáns van, TE! Olyan nagyra vagy azzal, hogy fogtál már ájfónt? Képzeld én is. Használtam imac-et, ipod-ot és még egynéhány kütyüt. Ne te mondd meg, ki mihez tartsa magát.
Nem ismerlek, de biztos csak fehérben jársz -
Everman
addikt
"Hát na azért az iphone egyik verziója se volt korszakalkotó...
a 2g-ről és 3g-ről kár beszélni"Végül is a 2G csak az egész mobil ipart állította fejre, de ne is beszéljünk róla
"3gs már rendben volt de melegedett ebben a 40 fokban ami manapság van egy zsebben tuti ko-zná magát "
Hát persze
Legalább ne szólna hozzá olyan ember a témához, aki még életében nem látott ilyen eszközt…."de inkább veszek valami droidot …"
Vegyél Galaxy S-t!
Ja bocsi mégse, hisz az is melegszik -
depmod
aktív tag
Te ennyire VAK vagy, vagy csak tetteted???
Akkor így jobb: 3* romlott el a készülék, 3* kapott újat--- Na így tetszik? Ettől jobb?
ÉS nem a sarki fűszeresnél vette.Na az ilyen tapasztalatok miatt nem veszek Apple terméket mindamellett, hogy rohadt drágák. Ennyit nem érnek meg nekem.
Everman, ettől még jó ember vagyok?Ha akarod, folytathatod az ömlengésedet, innentől nem érdekel, látom, hogy valami elvakult rajongó vagy
-
Everman
addikt
"De "konkurenciának" nevezni bárkit, aki kritizálja a készüléket, azért az erős."
Tekintve, hogy a készülék vásárlóit nem nagyon érdekli a dolog, mert piszokul nem akarják visszavinni azt a boltokba, gyanítható hogy a hangadók a konkurens gyártók emberei, illetve azokkal szimpatizáló egyedek.
Mielőtt válaszolsz nézz vissza egy évet, tavaly ugyanez a cirkusz ment és akkor sem volt valóságtartalma a dolognak.
-
Everman
addikt
Akkor ülj vissza az iskolapadba, mert két antenna összeérintésének nem sok köze van a rövidzárlathoz.
Mellesleg már párszor ajánlottam, hogy stílusosan zárjuk rövidre a problémát, aki itt fröcsög, az menjen és NÉZZE meg a saját szemével. A gond ott kezdődik, hogy utána kénytelen lenne elismerni, hogy valami hiba van a kréta körül, mert neki sem sikerült a nagy mutatvány.
-
depmod
aktív tag
Az hogy, miként harcolnak a vevőkért az egyes gyártók, abba én nem mennék bele.
De "konkurenciának" nevezni bárkit, aki kritizálja a készüléket, azért az erős.A hiba létezik, ők is elismerték házon belül már hetekkel a startja előtt. Aztán a marketing és kommunikációs startégiát ehhez igazították.
FANOK mindenhol vannak, nem kell ezt szívre venni.
-
Hát na azért az iphone egyik verziója se volt korszakalkotó...
a 2g-ről és 3g-ről kár beszélni
3gs már rendben volt de melegedettebben a 40 fokban ami manapság van egy zsebben tuti ko-zná magát
most a 4g is cinkess pedig ez már kinézetre is tetszikde inkább veszek valami droidot ...
-
Everman
addikt
"Hát Ő nem kapott"
Akkor valami lehúzlakGSM selejtjét vásárolta, de ennek mi köze a gyártóhoz és a készülékhez?
"A g3-asban igazad van, régi a sztori, de attól még igaz."
Jaja, mert már akkor is volt iPhone
"Ő vett magának egy hordozható változatot, 1 hónap múlva a főnöke leöntötte borral, valami 150k-t mondtak neki a javításra."
Ismerek olyan gyártót, amelyik ilyen esetben egyáltalán nem vállalja a javítást, mert a kijelzőn, vinyón és a burkolaton kívül minden kuka.
" NEM KAPOTT ÚJAT Ő SEM."
iPhone-ról volt szó, azt nem szervizelik, cserélik. Minden esetben, ha hivatalos úton vetted és nem a sarki fűszereshez viszed javíttatni.
-
Everman
addikt
válasz
julius666 #123 üzenetére
"Ember te miről beszélsz? Eddig egyedül Jobs mester jött elő a "rosszul fogod" dumával."
Nem véletlenül, mert egészséges ember nem úgy fogja a mobilját, mint egy szakócát.
"A hiba pedig nem az, mint amit az apple arcok mondogattak, hogy alacsony térerő esetén leárnyékolható az antenna, hanem egy elég súlyos tervezési hiba miatt faszán rövidre lehet zárni."
Kár, hogy élőben ezt nem igazán lehet reprodukálni, én fél óráig próbálgattam ujjal, tenyérrel, kulccsal, de nem igazán érdekelte a készüléket.
Közel tucatnyi ismerős használja már hetek óta (itthon, Angliában és Olaszországban) és náluk sem jelentkezett ilyen gond.
Érdemes lenne, a hozzád hasonló megmondóemberkéknek elugrani az XMS-be és megtapogatni, mielőtt ilyen csodálatos szakvéleményt formálnak látatlanul pár ostoba videó alapján."A fika meg nem azért megy mert nem hibátlan a készülék, hanem a pofátlan sz*rkenegetés miatt amit az ügy kirobbanása óta művel a cég."
A pofátlanság az a szarkeverés ami a készülék ellen folyik, főleg, hogy azok keltik akik a közelében nem voltak a készüléknek, soha nem próbálták.
"Amúgy is volt már a számlájukon rendesen, nem csoda hát ha sokakból most kirobbant a turha."
Hát igen a konkurenciából elég nagy ellenszenvet vált ki, hogy egyetlen készülékből napok alatt többet ad el az Apple, mint ők az összes termékükből negyed év alatt. Ez valóban kiverhette a biztosítékot…
Marha érdekes, hogy a közel 3 millió megvásárolt készülékből nem igen visznek vissza a boltokba ilyen probléma miatt.
-
depmod
aktív tag
Hát Ő nem kapott. Beszéld meg vele.
A g3-asban igazad van, régi a sztori, de attól még igaz.Én nem ítéltem el az Apple-t, jóbarátom egy MAC stúdióban dolgozott a Moszkva téren, Ő vett magának egy hordozható változatot, 1 hónap múlva a főnöke leöntötte borral, valami 150k-t mondtak neki a javításra. Ez persze (mármint a baleset) az apple hibája, csak a havert sajnáltam, hogy a 350k-s gépe egy szempillantás alatt egy darab anyaghalmaz lett.
Unokatestvéremnek szintén van egy 4 éves mac-je, az 2* volt szervízben, annak az akku kapcsolata és a zsanérok adták meg magukat.
Az, hogy az Iphonet cserélik, szép dolog, de a hölgynek akkor is 3* volt szervizben a készülék. Csak nem az új ment gallyra megint, látod ezt tényleg nem tudom?
Ugyanakkor ne legyél ilyen lekezelő, azért, mert neked nem tetszik, amit írtam. -
depmod
aktív tag
válasz
eziskamu #141 üzenetére
"...másfél tucat olvasói levél..."
Na ne. Erre hivatkozni a mai világban...Amúgy én nem temetem a céget, miért is tenném. A sok hülye amerikai már holnap nem fog emlékezni a fiaskóra, leszarják, náluk ez nem ügy, nem pénz. Sőt, megint a címlapon vannak. Esküszöm a modern marketingbe ez is belefér, hogy csinálnak egy ilyen szarvashibát, annyit pofáznak róla mindenhol, hogy végül jobban jönnek ki az egészből, mert az is kiváncsi lesz rá, aki leszarta. Ez persze nem feltétlenül igaz az EU-re, habár a legutóbbi felmérés szerint a kontinensünkön is egyre inkább hódít az Apple mánia.
Ismerőseim, akik kint éltek/élnek az USA-ban, ők mondják hogy aott az emberek teljesen máshogy gondolkodnak, elvannak a saját kis világukban, ahhoz értenek, ami a munkájuk, azon kívül elfogy a tudomány, persze kivételek vannak azért, de a nagy átlag ez. Nahát nekik kell olyan termék, amit használhatsz 1-2 évig, utána úgyis lecseréled, az élettartam nem kérdés, csak nyűg.
Legyen csicsás, csilivili, tudjon sokat, legyen olcsó. Mint a kocsijaik. Aztán ha elájul, vesz egy újat, nem pénz, 2 napi kereset rossz esetben (mármint az iphone). -
Everman
addikt
"Mikor rákérdeztem, hogy miért van iphone-juk, miért vesz g3-ast, akkor a válasz a csak volt, mert szeretik az Apple-t. Azóta az Iphone 3* volt szervízben, a g3-as meg alaplaphibás lett. Leszarják."
????
Mi az a G3-as? Ha az amire gondolok akkor G3-as PowerMac, akkor ezelőtt 10 évvel volt gép.
Az megint más kérdés, hogy iPhone maximum egyszer van szervizben, mert nem javítják cserélik, így minden probléma esetén vadonat új készüléket kap a vásárló.
Szóval ismét megmondta a tutit valaki, aki max képen látott ilyet
-
eziskamu
addikt
Bréking NYÚZ:
[link]
Lehet, lefújták a szervízben/gyárban egy kis színtelen lakkal -
Misály
addikt
+1
Nekem csajismerosom vett egy macbookot es isteniti a p3as oskovulete utan, az ilyenek persze hogy fanokka valnak. BKF-es volt (mondjuk ez mindent elmond), es amikor megkerdeztem hogy miert pont apple annyit mondott hogy olyan szep meg a csoporttarsainak is az van, majd elkezdte meselni hany imacnek szart be a vinyoja de oket ez nem nagyon izgatja mert hat az elso utan rajottek hogy erre talaltak ki a pendrive-ot (backup)
IT-s ismeretsegi korben mindenki keruli mert egy nem eleg nekik egy mac, ott a tobbsege eladta 3 honap utan mert szerintuk annyit nem ert.
-
eziskamu
addikt
Ez a baj,hogy sznobéria lett. Mikor Jobs újrakezdte, még csak a még látványosabb, ugyanakkor még egyszerűbb felület és gépfelépítés volt a cél, vagy legalább is ez jött le nekem
. Olyannal reklámoztak, hogy egy Dell és egy Apple hátából milyen kábelrengeteg áll ki, és hasonlók. De hardver szinten beállt a többi gyártó háta mögé, és most már inkább csak a szoftver desingra gyúrnak, tudom vettek procigyártót is a hordozható szegmenshez, de egyébként Foxconnal gyártatnak kommersz cuccokat csicás köntösben.
-
bartucc
addikt
Azért ne temessük már ezt a céget... Ennyi miatt. Nvidiát is mindenki temette, és megvannak, köszönik, és már jönnek a versenyképes kártyáik a piacra. Ez is csak egy nagy reklám a cégnek, semmi több.
-
depmod
aktív tag
"mi, Apple-felhasználók mások vagyunk"
Na ez az, amit utálok az APple-ben. Mitől más az ember?Idehaza egy Apple tulaj az már valaki? Nekem csak olyan ismerőseim használnak Apple cuccokat, akiknek semmi it tudásuk nincsen (ez nem baj persze), van elég pénzük és kellően sznobok is (ez már inkább sajnálatos). Mikor rákérdeztem, hogy miért van iphone-juk, miért vesz g3-ast, akkor a válasz a csak volt, mert szeretik az Apple-t. Azóta az Iphone 3* volt szervízben, a g3-as meg alaplaphibás lett. Leszarják.
Mondtam is nekik, hogy ennyiért megérte, hogy a telefon fél évet, a PC 2 évet bírt? Érdekes, mert mindegyik azt mondta, hogy igen, egyfajta státuszt jelent egy ilyen termék. Gratula. Ja igen, az iphone-es ismerős még életében nem ment fel a netre a ketyeréjével, fotót is csak 2* csinált.
HYPEA mostani fiaskót meg majd a mai sajtótájékoztató után kommentálnám, de ha Jobs bácsi kijön a tartsd máshogy a telefont szövegével, akkor tőlem semmi jót ne várjon
.
-
törölt tag
persze, nem direkt. még szép. csak elszálltak maguktól. tudod: spanyolviasz, fák égig növése, miegymás,
(#29) moonman
a kisebbik része fanatikus, a nagyobb pedig egyszerűan ámérikái, és reklámokon él.(#43) azbest
tehát ha gyári tokos iphone-nal mészkálsz, sikeres ember már nem lehetsz, csak lúzer. ez meg gáz kúl-körökben. -
julius666
addikt
a magyar Jobs már tudja a tutit
[link] -
cer
tag
Valaki írja már meg hogy alakulnal az Apple részvények.
-- Vagy csak egy linket hol lehet nézni. --
-
=Mentor=
őstag
Csak ismételni tudom önmagam, okos ember nem vesz Iphone-t! A HTC már bőven hozza az Iphone szintjét (sőt felül is múlja), jóval olcsóbban.
-
Kíváncsi leszek arra a holnapi sajtótájékoztatóra. Valamit már lépniük kellene, mert ez így finoman szólva is gáz.. Ha a hiba pedig valóban létezik, akkor meg még nagyobb, annak fejében, hogy eddig szartak az egészre(mondjuk ha nem lenne hiba, akkor is eléggé inkorrekt részükről az ügy kapcsán felmerült összes dolog..)
Készek vagytok itt, fél topic már az enyészeté lett
-
julius666
addikt
lool ezt a kommentet:
Szoftveresen ezen annyit lehetne javítani, hogy amikor azt érzi, hogy esik a jel - esetleg valahonnan tudná, hogy zártad a két antennát - akkor akkora jelerősítést/teljesítményt tolna rá, hogy megmaradna a kapcsolat. Itt pedig az a kérdéses, hogy ilyen körülmények között meddig bírna az akkumulátor, esetleg hány hónapon belül kéne leoperálni a fejed helyéről a daganatot, vagy mennyi pénzt dobnál ki edényfogó kesztyűre havonta, mert égetne a készülék. Persze ha alapból is edényfogó kesztyűben telefonálsz, akkor ez az egész probléma nem is létezik
iGlove, simán lehetne a mac új iPhone kiegészítője.
-
negyedes
addikt
Az uj info szerint most frissult az iphone osje, megkapta a 4.0.1 verzioszamot(az ipad is kapot egy frissitest). Vajon ettol megjavultnak?
-
Angel1981
veterán
Bár tudni nem tudtam előre, bíztam benne, hogy nagy balhé lesz belőle!
Nem a rosszindulat beszél belőle, pusztán az, hogy szerintem nagyfokú könnyelműség egy ilyen drága - bizonyos fokig presztízsterméknél ekkora hibát véteni, majd ráadásul a reklamálóknak annyit mondani, hogy "Fogják másképp!" - ez egyenesen pofátlanság!
Bocsánatkérés, a konstrukció azonnali kijavítása, az eddigi készülékek cseréje - ez a helyes út, ha az Apple méltó akar maradni a nevéhez! -
julius666
addikt
A sok hülye Applefan birka, pedig a szakértők megmondták, hogy szar az az antenna, ha meg nálad nem jön elő ilyen probléma, akkor ROSSZUL FOGOD és nem zárod rövidre kulccsal és nem egy bányából, vagy a sivatag közepéből próbálsz hívást indítani, pedig a videókon is megmutatták…
Ember te miről beszélsz? Eddig egyedül Jobs mester jött elő a "rosszul fogod" dumával.
A hiba pedig nem az, mint amit az apple arcok mondogattak, hogy alacsony térerő esetén leárnyékolható az antenna, hanem egy elég súlyos tervezési hiba miatt faszán rövidre lehet zárni. A kettő között azért van egy kis különbség.A fika meg nem azért megy mert nem hibátlan a készülék, hanem a pofátlan sz*rkenegetés miatt amit az ügy kirobbanása óta művel a cég.
Amúgy is volt már a számlájukon rendesen, nem csoda hát ha sokakból most kirobbant a turha. -
törölt tag
Némileg karcsúsítottam a topicot... A továbbiakban maradjunk inkább a hír témájánál.
-
Everman
addikt
"A hírek szerint már a fejlesztőknél van tesztelésen az iOS 4.1 frissítés."
Pontosabban az Apple ma délután kiadta a 4.01-et ami ezt a térerőkijelzést és számítást javítja, a 4.1-es béta nem tartalmazta még a javított basebandet. A többit meg meglátjuk.
Szerintem sem igen lehet azon javítani, hogy alacsony jelszintnél, ha megzavarod a vételt eldobja a vonalat, de ezt egyik készüléknél sem lehet megoldani.
-
zoli62
addikt
-
Everman
addikt
"N900-ra fel lehet rakni meego-t (az első alphát azon mutatták be)"
A későbbi változatokat viszont hivatalosan már nem, eleve alapkövetelmény a kapacitív kijelző, így helyből kiesik az N900.
"Ez nem hitvita, ez elb@szott lépések sorozata egy "prémium" IT cégtől."
Én is ezt mondom, nem hinni kell, hogy jó, vagy rossz, hanem elmenni, megnézni, megfogni és saját véleményt alkotni. A bökkenő az, hogy ezek után nem lehetne fikázni és érdekes kérdések merülnének fel az emberekben, pl. hogy kinek is az érdeke ez az egész hajcihő.
"Ezzel a hozzáállással az apple nem lesz tömegek cége."
Már most a tömegek cége, gyaníthatóan nem 3 millió rajongó vásárolt az elmúlt hetekben iPhone 4-ből és nem a rajongás az oka, hogy nem viszi vissza a készüléket a boltba, miközben nem tud vele telefonálni, hanem azért mert a tömegeket valójában piszokul nem érinti a dolog.
-
Misály
addikt
OFF: N900-ra fel lehet rakni meego-t (az első alphát azon mutatták be), örülök hogy te tudatlanozol le embereket amikor ugyanazt csinálod mint az apple utálók.
/OFF
A probléma létezik, nem emlékszem hogy az elmúlt években lett volna sajtótájékoztató rendezve robbanó akksi, melegedő gpu, vagy elszíneződött hátlap miatt.
Ez akárki akármit mond, több a fent leírtaknál. És Everman picit tedd félre az elfogultságodat. Habár ez a többiekre is áll.UI.: Az én telefonomat nem sikerült sehol se leárnyékolnom annyira hogy eldobja a térerőt. Értsd pince vasszerkezetes kupola, alagút.
Egyedül Sárbogárd és Dombóvár között de az a digitális senkiföldje.Ne példálózzunk valótlan dolgokkal tisztelt pro és kontra. Ez nem hitvita, ez elb@szott lépések sorozata egy "prémium" IT cégtől. Én egyáltalán nem csodálkozom hogy idejutottak, már régóta fejtegetik hogy a nagy darabszámnál és a regular joe-k elérésénél meg fognak botlani, a kérdés az volt hogy mikor.
Ezzel a hozzáállással az apple nem lesz tömegek cége. Csak rajongóké. Túl sok volt már az önhype.
-
Everman
addikt
De létezik a "hiba", már ha annak lehet nevezni azt, hogy minimális térerőnél el lehet dobatni a kapcsolatot a készülékkel. (Mily meglepő ez bármelyik készülékkel megtehető, nem véletlen, hogy az ominózus videókon soha nincs másik készülék az iPhone 4 mellett.)
"szegény apple miért erőlködik annyira?"
Nem ők erőlködnek, hanem az ellendrukkerek. Az Apple aránylag nyerő pozícióban van, felajánlották az elégedetlen tulajdonosoknak a visszavásárlást, de valami fura okból nem igen élnek ezzel a lehetőséggel. Talán még a végén kiderül, hogy mégsem a tulajdonosok a legelégedetlenebbek, hanem a konkurens gyártók, akiknél annyi készülék, mint az iPhone 4-ből pár nap alatt elkelt fél-egy év alatt kel el.
A fogyasztóvédelmes cég is enyhén fura, nyomtatott formában közli, hogy az iPhone 4 a jelenlegi legjobb smartphone, a telefonálást rajta very bestként, a telefonálás közbeni hangminőséget bestként értékeli, majd utána a netes blogban közlik, hogy bocsi inkább nem ajánljuk, mert labor körülmények között eldobja a vonalat.
Most akkor az első tesztnél amikor telefonáltak vele akkor hogy, hogy nem dobta el a vonalat és very best volt? Vagy csak időközben kaptak egy zsíros "támogatói" csekket és gyorsan megváltozott a véleményük? -
talamasca
senior tag
De, a probléma létezik.
De az is igaz, hogy fel van fújva a jelentősége.Ahogy abban is igaza van mindenkinek, aki ismételten felhívja a figyelmet az évenkénti negatív-hypera az iPhone körül, amik jelentős részéről mindig bebizonyosodott, hogy nevetséges a mértéke.
Bájdövéj, holnap majd többet megtudunk!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- BMW topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Pioneer PD-203 CD-lejátszó megkímélt, működőképes állapot, Szegedi átvétellel
- Egreat R6C asztali médialejátszó kompakt, megbízható, keveset használt
- Bontatlan utángyártott toner Samsung CLP-310/315 és CLX-3170/3175 nyomtatókhoz
- Zotac Geforce RTX 3060 (működik, de hibás!)
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon Laptop 14" i7-8565U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest