- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
Pikkolo^^ #94 üzenetére
Ha vettem egy 140-240e Ft-os tabletet, ugyan milyen gondot okozhat több hónap alatt 15-20e Ft-ot kifizetni szoftverekre? Igaz, hogy a cégesekkel együtt, de én 11 hónap alatt már inkább 120e Ft környékén vagyok, és akkor a magazin előfizetéseket, ill. audiobookokat nem is számoltam...
Ha azt hiszed, azért van Magyarország a második körben (mindössze egy hét csúszás!) egy új eszköz kiadásakor, mert kevés fogy, és nem költünk szolgáltatásokra, akkor nagyon tévedsz.
Persze a hardver is fontos, és az olcsó, gagyi műanyag SGS2 vagy a hártyavékony, horpadozó hátlapú HTC Sensation pont nem a felsőbbrendűségéről híres, még ha el is tekintünk attól, hogy a gyári ROM-okon akadozik a képek görgetése, vagy a főmenü...(#99) kali
"a google maps tetszik, kár lenne érte!"Ha kapsz egy legalább olyan jót, de reklámok nélkül, nem fogod sajnálni.
-
erdoke
titán
válasz
Pikkolo^^ #32 üzenetére
Aha, szép mese. Elképzelem, ahogy 2006 magasságában Eric Schmidt bemegy a guglihoz egy Apple board ülés után, majd előadja, hogy olyan víziója támadt, amiben kapacitív kijelzőre, azaz ujjal érintésre optimalizált mobil OS-re vevők az emberek, és gyorsan ilyet kell fejleszteni. No persze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest