- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tikakukac #105 üzenetére
így jártak...
én mindig csak új telefont veszek, de 15 év alatt 1 - azaz egy - telefonom volt függetlenül vásárolva, a többi a szolgáltatómtól, mégsincs probléma azok eladásával, szerencsére annak ellenére is bizalommal megveszik tőlem, hogy t-mobile, ami az esetleges tiltás szempontjából is veszélyes - lehetne...
de mindegy is, nem megyek bele jobban, ez nem az a topic, mindenki másként csinálja...legalább az év végéig maradjon a google maps, utána meg lehet, hogy már nem is iphone telefonom lesz, a jövő ködbe burkolózik...
-
válasz
Tikakukac #97 üzenetére
végletek mindenhol vannak! sőt, még kitalált vagy eltúlzott végletek/szélsőségek is, pont ezért csak a saját véleményemre adok, nem különösebben érdekelnek a tesztek, statisztikák, vagy az elfogult vélemények!
nekem nem beillkeszkedni, vagy vagizni kell egy/a telefon, simán csak használni akarom!
persze nem játékra, tehát az sem mozgat, hogy melyikre mennyi és milyen játék van, más szempontokat nézek!
ja, a google maps tetszik, kár lenne érte! -
erdoke
titán
válasz
Tikakukac #26 üzenetére
A lényeg pont az egységben van, nem a részek tudásában. Nem az az igazán fontos pl. Egy térkép szolgáltatásnál, hogy 3 POI-val és két mellékutcácskával részletesebb, hanem ahogy a rendszerbe integrálják, ahogy hozza ugyanazt a fílinget, mint minden más.
A felhasználók 90+ %-a pedig nem mókolós, sőt, kifejezetten azt szereti, ha "just works". -
erdoke
titán
válasz
Tikakukac #21 üzenetére
Szó sincs 100 % saját kútfőről, ahogy a hírben szereplő akvizíciók is mutatják. A bankban elfekvő 100 milliárd dollárból elég sok mindent meg lehet valósítani — vagy így, vagy úgy...
(#23) Sofian
Mi a szánalmas? Hogy a Google első számú vezetője az Apple vezetőségében csücsülve, annak sok belső információjára alapozva, csöndben beindított egy ellen rendszert? Szerintem görénység a megfelelő jelző, és hasonló helyzetben én is mocskosul berágtam volna miatta. Ahogy Jobs mondta, nem ők gründoltak alternatív keresőt, hanem a Google koppintott mobil OS-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest