- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
Te hoztad fel a rootolast meg a reszvenyeket, ahogy te hoztad ide az adozast is aminek koze nincs a platform zartsagahoz.
Az iOS-t nem kapod meg amikor telefont vasarolsz, hanem licenszeled az Apple-tol. Ha azt akarod hasznalni, akkor elfogadod a platform milyenseget.
Ha apk-at akarsz mindehonnan letolteni, akkor van lehetoseged megtenni masik platformon.Tehat ugy akarsz tobb lehetoseget, hogy effektive megszunteted a masik platformon es csinalsz egy Androidot az iOS-bol?
Ez a logikus terv?13 eve zart az iOS, szerintem userek ennyi ido alatt el tudtak donteni ki mit preferal. 75% androidot, 25% meg iOS-t.
Mindket platform mas, mas elonyokkel es hatranyokkal az adott user szamara.
Ez neked miert faj? Miert jo az nekunk, ha csak Android lesz a piacon? -
Giovan!
addikt
Akkor csak értelmezni nem sikerült ami írtam
Nem, én nem akarok külső forrásból appot telepíteni, és azt sem akarom, hogy az általam használt appok helyett alternatívát keresgessek mert a fejlesztőjük úgy döntött hogy nem tart igényt az App Store-os csomagra. Szóval nekem nem teljesen mindegy, én továbbra is úgy akarom használni a készülékem ahogy eddig. iOS-ért adtam pénzt, nem androidért, ha az kellett volna, azt veszek.
-
Giovan!
addikt
Lol, ezért inkább szűkítsük az én igényeimnek megfelelő platformok listáját nullára, hogy számodra nagyobb legyen a választék. Kemény.
Szerintem inkább maradjon a jelenlegi helyzet, ahol mindketten megtalálhatjuk az igényeinknek megfelelő platformot a mobilpiacon.Hogyan menne a kényelmed rovására, ha lehetne az áruházon kívülről is programokat telepíteni?
Leírtam fentebb, olvass vissza, nem fogom minden hozzászólásban magamat ismételni csak mert te write-onlyban tolod. -
Giovan!
addikt
Ott van a hozzászólásban amire reagáltál, de akkor összefoglalom neked tömörebben: a kényelmem rovására menne.
De hadd kérdezzek már én is egyet: neked mennyiben befolyásolja az életedet, hogy iOS-en nem tehetsz fel legálisan, külső forrásból alkalmazást? Miért nem droidozol, ha erre van igényed?
-
Giovan!
addikt
Nem, én nem akarok külső forrásból appot telepíteni, és azt sem akarom, hogy az általam használt appok helyett alternatívát keresgessek mert a fejlesztőjük úgy döntött hogy nem tart igényt az App Store-os csomagra. Szóval nekem nem teljesen mindegy, én továbbra is úgy akarom használni a készülékem ahogy eddig. iOS-ért adtam pénzt, nem androidért, ha az kellett volna, azt veszek.
Ha nem akarnak a weboldalas linkel szenvedni (lol) akkor ez van, fejlesszenek más platformra és legyenek boldogok vele. Ahogy te is használj droidot ha neked kell az hogy bárhonnan feltehess bármilyen apk-t. Senki sem akadályoz ebben most sem.
Hogy nem adóznak annak mi köze van ahhoz, hogy zárt rendszerüknek van-e létjogosultsága? Kényszerítsék őket adózásra, az én felhasználói élményemet meg hagyják békén.
-
Busterftw
nagyúr
En is beszeltem az Oneplus supporttal, ok sem rootoljak nekem 7 Pro-t
De kb az osszes telos topikban az lathato, hogy maguknak kell rootolniuk az embereknek.
"és ez mentesíti az adófizetés alól."
Nem mentesiti, ez alapjan fizetnek adot.
Az a 2.4 millio es a tobbi beruhazas kozvetetten csak hozzaad. -
Busterftw
nagyúr
Tehat te reszvenyes vagy, mert neked nem teljesen mindegy?
"nem lehetsz root az eszközödön"
Jailbreak iOS-ra is van."Ha egy ország fejlesztői nem akarnak weboldalas linkeken keresztül szenvedni, meg 30%-os apple adót benyelni, akkor hadd fingassák meg az apple-t."
Neked nem mindegy, hogy a 10 dollaros app-bol az Applenak megy 3 dollar vagy a Tiktoknak? Neked az app ugyanugy 10 dollar, arrol meg ne almodozz, hogy ha tobb jut a fejlesztonek akkor neked olcsobb lesz.
Az Epic ezt mar bizonyitotta PC-n, de a csokkentett 15% Apple/Google fee miatt sem lettek olcsobbak az Appok 15%-al."Adót mikor és mennyit fizetett? Semennyit?"
Kerdezed vagy tudod? Ha utobbi arra gondolom van forrasod.
Mellesleg az Apple 9000 beszallitonak ad munkat csak az US-ben.
2019-ben kozvetlenul es kozvetetten 2.4 millio embernek ad munkat.
5 ev alatt 430 milliard dollard fektetnek be es tovabbi 20ezer allas jon letre.Lehet szamolni ezekbol mennyi ado es gazdasag elenkito hatas szarmazik.
A visszafogasrol meg csak ideznem az Apple vs Epic perbol a bironot:
"Success is not illegal" -
Felrakhatod, de mekkora az elérésed? És ha a Play-be teszel valamit, akkor csak a Google Billing-et használhatod, különben kivágnak. Illetve azért is kivágnek, ha pl. az appod honlapján lehet adakozni neked, stb.
Körüljártam a témát, kelett is az appomba Google Billing Client"Az a hamis biztonságtudat, hogy az apple-re nincsenek vírusok, meg nehezen törthetőek,"
Volt ilyen?
Csak azért van iPhone-om, mert mindennél hosszabb a szoftveres supportja. Különben a használhatósága rosszabb kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest