- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisbalázs
tag
válasz
szmörlock007 #159 üzenetére
Hagyd ő egy olyan nv bolond aki az amdnek szurkol csak ugye az amd szar de amúgy amd-t venne ha lenne jó kártya de nincs mióta megalakult meg hát amúgy is. Lehet befizettek hogy tudjam tiltani mert alatti idegesítő.
-
válasz
szmörlock007 #159 üzenetére
Nincs ezzel baj, nem is írtam ilyen dolgot.Ez így korrekt, csak éppen, ha nem is ekkora,de kicsit bővebb összefoglaló elfért volna NV oldalon is 1,5 éve, mikor megújították az experience-t.
A reklamációm erre vonatkozott elsősorban, be is linkeltem azt a 1 oldalas szösszenetet,de nincs ebben ennyi, engem nem is igazán érdekel a dolog, csak megemlítettem.AZt olvasom amit adnak. -
válasz
szmörlock007 #157 üzenetére
Most mi közöm van nekem az Anandtechez? oda írtam és reklamáltam? EZ itt a PH fóruma.Majd ha ott lesz problémám, oda írok.( nem fogok, mert nem olvasom) Belinkelhetném a konkurens magyar kerekedő oldalt, de mindegy is, engedd el...a te igazságod a tiéd marad, az enyém meg az enyém.
-
válasz
szmörlock007 #155 üzenetére
Szerinted ez az igazság. Szerintem meg csak akarat kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest