- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisbalázs
tag
válasz
#32839680 #203 üzenetére
Köszi a választ, nem tudtam hogy nem fizetettek a moderátorok. Többségébe nem is szólok hozzá de már annyira bicskanyitogató amit csinálnak egyesek és mint mondtam attól hogy normálisabban beszél és megfarol amint valaki komolyabb ember rászól utána nyalizik pár poszt erejéig még ugyanúgy nem a témához szól hozzá és addig is habzott a szája, egyszer kétszer oké de ez már bőven az idegesítő kategória számomra.
még erre reagálnék,
"3. Ha érdekelnek a kártyáddal kapcsolatos dolgok, akkor inkább a szakmai fórumot keresd fel, ne egy cikk alatti fórumot ahol elindulnak az indulatok."Azok mindig állati hosszúak egyszerűen nincs annyi időm de nem hinném hogy ki kellene hagynom a érdekesnek tűnő fórumot csak amiatt mert pár ember nem bír magával ráadásul mindig ugyanazok. Talán inkább nekik kellene felkeresni kártyájukkal kapcsolatos fórumot.
-
kisbalázs
tag
válasz
philoxenia #201 üzenetére
Lenne egy olyan kérdésem bár nem vagyok nagy fórumozó hogy miért engeditek hogy eddig menjen az ügy. Itt jön egy új driver bemutató erre idejön valaki aki fel van háborodva azon hogy a szíve választottja cég miért nem kapott ilyen hosszú cikket? Utána meg egyesével fáradságot nem kímélve javítgat ki embereket hogy mit és mit nem mondott? Nekem ez egy fontos fórum lenne már csak azért is mert olyan videokártyám van aminek ez szól és szeretnék megtudni minél többet hogy mire kell figyeljek és mik esetleg azok amiket még nem tudok. De hogy 150 hsz ből 75 arról szól hogy hisztériáznak mint az óvodában és senki nem szól rá mert nem teljesen alpári a stílusa ez számomra elfogadhatatlan. Kérem hogy tegyetek ez ellen valamit. Ez az oldal érdeke is. Sajnálnám ha egy sima dühöngő lenne belőle mert nagyon rég óta járok ide lassan 13 éve de erre nem vagyok kíváncsi és szerintem sokan mások sem.
-
kisbalázs
tag
válasz
szmörlock007 #159 üzenetére
Hagyd ő egy olyan nv bolond aki az amdnek szurkol csak ugye az amd szar de amúgy amd-t venne ha lenne jó kártya de nincs mióta megalakult meg hát amúgy is. Lehet befizettek hogy tudjam tiltani mert alatti idegesítő.
-
kisbalázs
tag
Tegnap felraktam a vegára. Nagyon jó lett. Az overlay külön tetszett. A teljesítménnyel amúgy se volt gondom. A chill is jól működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Mobil flották
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Eladó ZOTAC Gaming GeForce RTX 5070 Ti SOLID OC
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest