Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
kisbalázs #209 üzenetére
nézd egy független oldaltól elvárná az ember, hogy valóban független legyen, de ez Abu írásainál sokszor nem így van, és ezt vérmérséklettől függetlenül mindenki másképp reagálja le. Én csak mosolyok, meg 1-2 kommentben célzok rá, mást meg (érthető módon) jobban zavar. nem kell elküldeni senkit másik topikba.
-
válasz
kisbalázs #166 üzenetére
Kedves Balázs!
Engem is idegesítenek a tudatlan trollok, akik értelmesen fogalmazni sem tudnak és személyeskedéssel érvelnek. Ráadásul beleadnak a számba olyan dolgokat , amit én soha nem mondtam.
A Te kommentedre reagálva:
Nem, Én nem vennék AMD kártyát, de nem azért, mert gondom van velük, hanem azért, mert szeretem az Nvidia kártyákat. Remélni merem, hogy érted a különbséget.
Remélem befizetsz miattam és ezzel is segítek a PH-nak, mert szeretem az oldalt.
Köszi előre is!Üdv,
egy "NV bolond."ui: Köszi a titulust
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo 3DS és DS topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lexus, Toyota topik
- EAFC 25
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Villanyszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- További aktív témák...
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest